napoved

Horoskop za nedeljo, 7. junija

Andreja Novak / Dobra karma
7. 6. 2020, 06.41
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Padle bodo iluzije in lahko, da boste komu težko pogledali v oči. Preverite kaj je res in kaj ne , da ne širite lažnih informacij in ne prizadenete bližnjih, ki se bodo odmaknili od vas.

Bik
Komunikacija se vam bo izboljšala, želeli se boste pogovoriti o vse, tudi o načrtih za daljno bodočnost, kar se bo nekaterim zdelo čisto prehitro, a boste vztrajali pri tem.

Dvojčka
Želeli si boste umiriti določen odnos, kar pa se ne bo zgodilo, če vsaj sebi ne priznate, kaj si zares želite. Skozi pogovor se bo pokazala rešitev, zato se nikakor ne izmikajte.

Rak
Notranje hrepenenje vas bo obdalo kot oklep preteklosti, ki ga morate odložiti, če želite srečno zaživeti v svojih odnosih in sreči, ki vam je sedaj že dana. Ne dramatizirajte.

Lev
Ne bežite od sebe in od svojih čustev ter idej. Prihaja vaše boljše obdobje in ne glede na vašo odzivnost, nekatere dobre stvari ne bodo izginile, temveč se bodo stopnjevale.

Devica
Z zanimanjem boste spremljali stanja drugih v vaši bližini in odprti boste za različne pogovore. Nekatere boste s tem prav presenetili, saj boste sproščeni po dolgem času.

Tehtnica
Strast bo postala očiten del vašega življenja. Pozorni boste nase in ne boste komplicirali v nobeni stvari. Življenje vam bo postalo preprosto lepo in sproščeno.

Škorpijon
Če boste čustva in ljubezen še naprej dajali na stranski tir, pa bo to prineslo preveč zagrenjenosti v vaše življenje in lahko, da se vam bo poznalo na fizičnem počutju.

Strelec
Zaprti boste za pretirana čustva, tudi za ljubezen, saj vas bodo strahovi in nelagodje s strani posla preveč obremenili. To ne bo ravno spodbudno vplivalo na vaše domače življenje.

Kozorog
Bodite pozorni, da ne pretiravate s svojim ponosom, saj boste zaradi naklonjenosti, ki jo boste čutili okoli sebe, postali preveč predrzni in šli čez meje dobrega okusa. Žal vam bo.

Vodnar
Močno si boste želeli čas zase, pa bo celotno dogajanje precej nepredvidljivo, zato se boste morali sprostiti brez trdnih načrtov za svoj prosti čas, saj drugače ne bo šlo.

Ribi
Ne delajte kompromisov in tudi ne razlagajte ničesar, kar ne želite. Ohranite svojo notranjo stabilnost in se zavedajte, da niste dolžni nikomur polagati račune, tudi partnerju ne.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja