napoved

Horoskop za soboto, 6. junija

Andreja Novak / Dobra karma
6. 6. 2020, 06.45
Posodobljeno: 6. 6. 2020, 08.10
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Če želite ustvariti dobre odnose, je zadnji čas, da se začnete zavedati, da je sodelovanje pretok energij v obe smeri, zato ne morete biti samo prejemnik. Dajajte!

Bik
Lahko se vam celo zgodi, da boste v skrbi za druge pozabili nase, kar vas bo kasneje iskreno veselilo. Lunin mrk vam bo smisel sodelovanja še okrepil in to vas bo sprostilo.

Dvojčka
Ne boste si takoj upali priznati svojih čustev in še sebi boste skrivali, da gre zares za novo ljubezen v vašem življenju. Panika vas bo zajela, ko boste začutili moč ljubezni.

Rak
Notranja strast vam bo gorela, a bolj za delo in za svojo novo smer življenja, kot za ljubezenske zmenke. Vseeno vam partner ali simpatija tega ne bo štela v slabo.

Lev
Ljubezen vam bo najpomembnejša stvari v življenju in ozirali se boste za svojo simpatijo ter pokazali svoja čustva še preden jih boste čisto ozavestili pri sebi.

Devica
Ne glede na svojo notranjo občutljivost, se tokrat ne boste skrili pred življenjem in se boste pogumno odpirali svoji čustveni poti, ki jo bodo mnogi pozdravili z odprtim srcem.

Tehtnica
Dobro počutje in žareli boste od dobre volje in ljubezni, ki bo vse bolj postajala del vašega življenja. S potrpežljivostjo boste sprejeli pretirano pozornost vam manj ljubih ljudi.

Škorpijon
Če se boste odprli za odnose in pokazali iskrena čustva, se lahko stvari hitro začnejo odvijati v pravo smer. Vendar ne bodite polovičarski naredite vse celovito in trajno.

Strelec
Skozi vaše stalno negodovanje se lahko s partnerjem preveč oddaljita, kar ne bo preveč koristno, saj lahko pripelje tretjo osebo v vajin odnos. Razmislite tudi o tem.

Kozorog
Priložnosti bodo velike, če jih boste prepoznali. Naj se vam ne zdi škoda časa za majhne ideje in nepomembne usluge, ki lahko pripeljejo do velikih sprememb.

Vodnar
Ljubezen vam bo pomembna, a več energije boste vlagali v uspešen projekt. Ne boste mogli iskreno začutiti srca in ljubeče harmonije, ker bo preveč vsega naenkrat.

Ribi
Nasprotni spol vam bo sledil, kar pa ni nujno, da vam bo v zadovoljstvo. Ne boste namreč želeli se preveč ukvarjati z drugimi, saj vas bo to preusmerilo vaše misli.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja