napoved

Horoskop za petek, 5. junija

Andreja Novak / Dobra karma
5. 6. 2020, 06.32
Posodobljeno: 5. 6. 2020, 09.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Ljubezen bo trkala na vaša vrata, kar vam bo okrepilo samozavest, a ni nujno, da se ji boste odprli. Dovolj vam bo občudovanje, ki pa bo kratkotrajno, če boste egoistični.

Bik
Ženske vam bodo danes naklonjene in veliko boste lahko razrešili z njihovo pomočjo. Zato se ne upirajte predlogom ter dovolite, da vse uredijo namesto vas. Pokažite hvaležnost.

Dvojčka
Prihaja vaše obdobje, ko boste pod žarometi usode, zato je smiselno, da se na to pripravite. Intuicija se vam bo okrepila, kar lahko, da vam bo spremenilo videnje vsega.

Rak
Življenje vam bo naklonjeno in počasi se bodo uredili vsi vaši odnosi, tudi ljubezenski in vaši najpomembnejši: družinski. Mir se bo naselil v telo in lahko si boste spočili.

Lev
Dobro počutje bo vse bolj prisotno, a boste še vedno obremenjeni z okolico. Bodite pozorni na svoje telo in ne hitite zavoljo drugih, ki jim bo potem vseeno za vas.

Devica
Če si želite harmonijo v odnosih, se morate izraziti in pokazati svoja čustva. Če ste samski, opazite ljubezen, ki se pojavljala blizu, saj vam prinaša trajne spremembe.

Tehtnica
Nasprotni spol vam bo naklonjen in vsi bodo želeli biti v vaši bližini. To vas ne bo motilo, dokler bo vaša simpatija brez ljubosumja imela pozornost samo na vas.

Škorpijon
Čutili boste, da je potrebna sprememba in da morate sprejeti temeljite odločitve, če želite vse postaviti na novo. Začnite sami in čimprej, da vas življenje v to ne prisilili.

Strelec
Intuicija vam ne bo najbolje služila, zato ne vlagajte denarja in ne obljubljajte ničesar na dolgi rok. Preverite raje, kako se boste znašli na novih projektih, ki se že dogajajo.

Kozorog
Ne glede na čustva, ki jih boste gojili do simpatije, ne boste optimalni v komunikaciji, saj boste neiskreni glede svojih čustev. Zato lahko, da boste zamudili lepo priložnost.

Vodnar
Zelo spretno boste komunicirali in dali vsem občutek, da so dobili to, kar so želeli. Ne govorite preveč o svojih kreativnih dosežkih, da ne spodbujate ljubosumja in govoric.

Ribi
Dobro počutje bo postalo vidno in stabilni boste v svojih čustvih in idejah. To vam bo dalo moči za določene premike in nove poteze v življenju, ki ste jih že prej načrtovali.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja