Napoved

Horoskop za četrtek, 4. junija

Andreja Novak / Dobra karma
4. 6. 2020, 06.30
Posodobljeno: 4. 6. 2020, 07.20
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Pomirite se, zadihajte in počasi vstopite v ta dan. Družite se bolj s tistimi, ki so vam naklonjeni in vam ni težko vam prisluhniti, ne glede na vse. Poskrbite zase, za dobro počutje.

Bik
Toliko se vam bo dogajalo, da boste čisto pozabil nase in na svoje počutje. Nihanja bodo, a sočasno bo vse več stvari, ki vas bodo veselile. Poskrbite bolje za svoje telo.

Dvojčka
Bodite resnični, iskreni in s tem boste dosegli največje rezultate v širši skupnosti. Novo podporo zvezd imate kar do konca leta 2021, ne zapravite jo za neumnosti.

Rak
Ker ne boste imeli nobenega časa, se boste počutili odrezane od vsega. Skrivali boste svoj optimizem, da vas drugi ne bi preveč spraševali, a boste s tem še bolj oddaljili.

Lev
Nasprotni spol vam bo naklonjen in odnos s simpatijo lahko kaj hitro preraste v nekaj več, če se boste le sprostili. Ljubezenske priložnosti bodo odprte, ne samo za samske.

Devica
Želeli si boste odkriti pot do svoje čustvene stabilnosti. Potem pa boste slučajno odkrili, da je stabilnost ravno v tem, da si dovolite vsakdanja nihanja in spremembe.

Tehtnica
Popolnoma se boste posvetili svojim projektom. Iskali boste navdih in vse naredili bolje kot kdajkoli prej. To vam bo prineslo napredovanje ali dobro finančno nagrado.

Škorpijon
Slabo fizično počutje bo znak, da je zadnji čas, da spremenite način dela, sodelovanja, komuniciranja in razmišljanja. Preveč ste si naložili za predolgo obdobje.

Strelec
Popolna prenova službe, dela bo potrebna. Odločite se za drugačen red in sistem življenja ter ga predstavite tudi svojim bližnjim, saj potrebujete njihovo privolitev.

Kozorog
Umirite se, opustite svoja pričakovanja in sodbe ter se pogovorite o vsem, kar vas muči. Okolje vas bo pri tem podprlo, zato sprejmite novosti in ne čakajte predolgo.

Vodnar
Lahko, da bo v vas prevladala trma in da boste želeli ugovarjati na vse, kar se bo dogajalo, a ne bo pravega smisla, zato ne tratite svoj čas in energijo za te poteze.

Ribi
Dovolj boste imeli vmešavanja drugih v vaše življenje in to vam bo obtežilo sproščeno komunikacijo in razmišljanje. Zato si boste zaželeli samote in si jo ustvarili.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja