Napoved

Horoskop za sredo, 3. junija

Andreja Novak / Dobra karma
3. 6. 2020, 06.35
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Pozornost na stik s telesom in vsakdanjimi opravili, da vas ne zagrabi preganjavica. Bitko boste imeli z navideznim sovražnikom, ki naj bi vam sledil, pa ga pa ne bo nikjer.

Bik
Nestrpni in nemirni boste, pa čeprav se vam bo zdelo, da ni nič narobe z vami. Potlačena čustva bodo prišla na plan in a ne boste želeli tega priznati, nikomur.

Dvojčka
Sledite dobrim idejam, ki vas bodo danes prešinile, še posebej glede svojih odnosov, ki znajo biti bolj težavni. Pokličite ljudi, če tako začutite, ne čakajte, da vas pokličejo oni.

Rak
Naelektrenost današnjega dne bo tako velika, da boste imeli občutek, da je dan minil v trenutku. Ogromno delo boste danes dokončali in boste nadvse ponosni nase.

Lev
Ne boste mogli več zatirati sebe, svojih nagibov, ciljev in hrepenenja, saj vam bo življenje postalo preveč dragoceno, da bi ga zapravljali za čakanje na razumevanje drugih.

Devica
Pazljivo z besedami, saj se vam lahko zgodi, da boste ostali brez prijateljice ali družbe, ki bo imela dovolj vašega besednega dvobojevanja in se bodo odmaknili.

Tehtnica
Ljubezen vas bo zaznamovala na način, da danes ne boste mogli nič drugega, kot razmišljati samo o njej. Ohranite dober občutek v sebi in o tem ne govorite okoli.

Škorpijon
Nič ne bo čisto tako, kot se vam bo zdelo, zato se lahko precej osmešite ali celo oškodujete sami sebe, če boste danes vztrajali pri svojem mnenju ali predlogu.

Strelec
Ne vztrajajte v svojih mnenjih in se ne izpostavljajte, saj bodo stari grehi prišli na plan. Stari izgovori ne bodo dovolj, potrebno po povedati resnico in priznati zmoto.

Kozorog
Danes se ne jezite na glas, prihranite svoje mnenje samo zase, da ne izgubite privilegijev, ki so vam že bili dani. Naj vas ponos ne zavede, raje se umaknite iz situacije.

Vodnar
Čustveno naporen dan bo. Do večera boste komajda uspeli speljati vse potrebne stvari. Pozor, da se zvečer ne sprete zaradi vsega. Ne odgovarjajte na klice po 19. uri.

Ribi
Vse boljše volje boste in zato vam ne bo nič težko narediti. Aktivnosti vas bodo še spodbudile, da boste sproti delali stvari in marsikoga presenetili. Sreča bo na vaši strani.

dk
Andreja Novak