Napoved

Horoskop za torek, 2. junija

Andreja Novak / Dobra karma
2. 6. 2020, 06.40
Posodobljeno: 2. 6. 2020, 07.50
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Veliko se vam bo dogajalo, a vi boste pri vsem tem še pretiravali. Tako vas bodo vodile zvezde v izpostavljanje na vseh področjih, povsod boste želeli biti udeleženi.

Bik
Pazite na notranje počutje ob izzivih, ki jih boste doživljali iz okolja. Pretirana zaskrbljenost in stres vam lahko povzroči odtekanje energije in izgubo upanja.

Dvojčka
Čustveni boste na službenem področju in nemirni boste, dokler ne boste spoznali, da je to zaradi osebe, ki vam je zelo pri srcu.

Rak
Ne popuščajte v odnosih zavoljo miru, še posebej ne družinskim članom, bratom in sestram, ne glede na njihove obljube. Dovolj je bilo sprejemanja njihovih bremen nase.

Lev
Ne računajte na pomoč iz okolja, saj si drugi ne želijo takšnih sprememb, kot vi. Poskrbite, da boste pri spremembah upoštevali predvsem sebe in svoj način življenja.

Devica
Težko vam bo priznati soodvisnost v odnosih, a dobro je, da premislite, kako bi se vi počutili v koži drugih, da ne bi ves čas zares vedeli, kako vaši bližnji čutijo do vas.

Tehtnica
Pozorni bodite na čustva in se ne odzivajte na provokacije. Raje se usmerite v ljubezenske povezave, simpatije in si dovolite spogledovanja, ki bo obema polepšalo dan.

Škorpijon
Močna čustva vas bodo obremenila, da ne boste mogli vztrajati pri svojih odločitvah, zato danes ne trmarite, temveč se umaknite v svoj svet ali pa razčistite odnos z mamo.

Strelec
Ni dober dan za kakršnekoli novosti, spremembe. Zdelo se vam bo, da vam gre vse narobe in resnično se ne bo nič izteklo tako, kot boste želeli. Počakajte, jutri bo drugače.

Kozorog
Ohranite stike z ljudmi, ki vas motivirajo. Tako boste lahko z njihovo pomočjo rasli in se izobraževali v smeri, ki vam bo koristila, čeprav se vam najprej ne bo zdelo čisto tako.

Vodnar
Kljub zaposlenosti vas bodo zajela globoka čustva, ki se jih ne boste mogli ubraniti. Ne bo pravi čas za to, a končno si boste priznali, da ne zmorete vsega in se sprostili.

Ribi
Danes ne boste točno vedeli, kako se obrniti v pravo smer. Imeli boste veliko delovne energije, ki pa lahko, da ne bo šla čisto v pravo smer. Ustavite se pravočasno in razmislite.

dk
Andreja Novak