Oven
Vse bolj bodo upoštevali vaše ideje in mnenja. Vseeno ne pretiravajte z delom, držite se tistega, kar vam najbolje gre, da vse dobre energije ne porabite samo za službo. 

Bik
Zakaj vedno pričakujete slabo in si tako v sebi na zalogo nakopičite strahove in negativna čustva? Opazujte, kako že vnaprej reagirate tako, kot da vam ljudje želijo slabo. 

Dvojčka
Danes je pomembno, da ne vnašajte čustev v svoje delovno okolje in procese. Samo tako boste ohranili profesionalnost in mirno ozračje ter zato pridobili na ugledu. 

Rak
Precej pestro bo, saj so se stvari nakopičile in nujno je, da jih sistematično razrešite. Ničesar ne preskakujte, saj tudi tisti, ki vas podpirajo, računajo na vaš doprinos. 

Lev
Vse, kar je potrebno, da ste zadovoljni s sabo in da poveste iskreno, kaj vas zanima in kaj ne. Če se boste tako lotili vsega, si boste ustvarili dober sloves in odlično življenje. 

Devica
Ne odrivajte preteklih dogodkov in načrtov. Napišite si seznam, kaj in s kom se je potrebno pogovoriti in to izpeljite čimprej. To vam bo odprlo nove poti za naprej. 

Tehtnica
Navzven boste dajali čisto drugačno podobo, kot bo vaše notranje počutje. To vam je zaščita, kadar si želite mir in morate razmisliti, kako si želite iti dalje v življenju. 

Škorpijon
Razmislite o svoji delovni organiziranosti, saj je ravno tu še veliko prostora za izboljšave. Ne delajte tistega, kar ni potrebno in kontrolirajte stvari, ki so nujne. 

Strelec
Nalogdno počutje se bo stopnjevalo skozi dan. Imeli boste občutek, da se nič dobro ne razreši in minevalo vas bo potrpljenje. Danes ne sprejemajte nobenih odločitev. 

Kozorog
Ne bo se vam ravno dalo preveč delati, zato se ne boste izpostavljali, temveč boste čakali, če bo kdo opazil, da se na nek način skrivate. Opazili bodo, a ne bodo nič rekli. 

Vodnar
Dočakali ste junij, ki bo veliko bolj usmiljen in dobrosrčen do vas, kot je bil mesec maj. Lahko se veselite, saj prihaja bolj dinamično in za vas svobodnejše obdobje. 

Ribi
Iskreni bodite najprej do sebe. To bo prihranilo veliko časa in zmede, ki jo ustvarite s tem, ko se prilagajate nečemu ali nekomu, a potem nihče ne ve zakaj in kako.

Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja