Astro

Horoskop za nedeljo, 31. maja

Andreja Novak / Dobra karma
31. 5. 2020, 06.44
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Preživite dan točno tako, kot vam narekuje srce. Seveda pojdite med ljudi, ki so vam pri srcu, saj imate še posebej danes močan magnetni privlak za ljubezen in dobre dogodke. 

Bik
Sprostite slabe navade in se zavedajte, da vam je tako kot drugim pomembno, da ste ljubljeni in da imate urejeno življenje. Poskrbite torej zase in vse se bo dobro odvilo. 

Dvojčka
Ne prikrivajte resnice ali ne zagovarjajte nečesa, kar ne poznate dobro, da ne boste krivi za nekaj, kar ni vaše. Če boste uspeli biti jasni in iskreni, boste dobili lepo darilo. 

Rak
Ne imejte partnerja za psihoterapevta, da ne uničite romantike in ljubezni med vama. Samski razmislite, kaj želite od svojega življenja glede odnosov in partnerstva. 

Lev
Ste pripravljeni na novosti v življenju? Možnosti se vam odpirajo za popolno transformacijo, če si le upate sodelovati, čutiti svoje želje in slediti predvsem sebi. 

Devica
Novo obdobje v družinskem življenju vam bo dalo optimizma in lahko boste sprostili bremena preteklosti. Razmislite, kako si želite naprej in potem delujte v tej smeri. 

Tehtnica
Ugotovite, kje se zapletete ali napačno izrazite, da se stvari ne odvijejo tako, kot si želite. Opazujte svoje reakcije na želje drugih in se vprašajte, zakaj ne sledite svojim. 

Škorpijon
Malo več pozornosti posvetite svojim bližnjim in jih ne obtožujte, da si želijo vplivati na vaše odločitve. Resnično si želijo samo malo vaše sproščenosti in naklonjenosti. 

Strelec
Dušilo vas bo v partnerskem odnosu, če ne boste razčistili vsega, kar vas muči. Pri tem ne gre za velike stvari, temveč za malenkosti, ki pa jih morate vsekakor izraziti. 

Kozorog
Lahko, da boste zamudili največje priložnosti v življenju, ker ne razumete, da je pomembno, da pokažete samoiniciativo v življenju in da nehate čakati, kdaj boste na vrsti. 

Vodnar
Zavedajte se, da niso vaš problem ne odnosi in tudi ne posel, temveč redno potrebujete čas zase in za tiste dobre ideje, ki čakajo, da se realizirajo skozi poletje. 

Ribi
Vaši bližnji si bodo oddahnili, če boste jasno pokazali svoje želje in cilje, pa čeprav ne bodo v skladu z njihovimi željami. Pomembno je, da začnete kazati svoj osebni interes.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja