Astro

Horoskop za soboto, 30. maja

Andreja Novak / Dobra karma
30. 5. 2020, 06.41
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Sprostite se, začnite živeti točno tako, kot si želite, ne pozabite pa urediti svoj fizični izgled, saj se vam obetajo novosti v ljubezni. Jasno pokažite, kdo je v vašem srcu. 

Bik
Nujno je, da postanete bolj nevtralni v odnosih in da se ne lovite za negativne drobtinice. Nasprotni spol se bo strastno odzival na vaš seksualni magnetni privlak. 

Dvojčka
Ne sodelujte v nobenih govoricah in vse nove stvari ali navodila dvakrat preverite, da so resnično pravi napotki, da ne bo prihajalo do slebe volje in ne boste vi krivi po nepotrebnem. 

Rak
Ne prenašajte čustvene nesigurnosti na partnerja, še manj na simpatijo, s katero ste zgolj čustveno povezani. Povejte šele, ko vam bo jasno, da je to rana iz preteklosti. 

Lev
Ljubezen vam bo na voljo, če boste z njo lepo ravnali. Če pa jo boste jemali za samoumevno, lahko, da boste obžalovali, saj vam bo pobegnila priložnost za srečo. 

Devica
Skozi pogovore boste razrešili še zadnje dvome, ki so se skrivali v vas. Zato ne izpustite nikogar iz svojega seznama ljudi, s katerim imate še nerazčiščene stvari. 

Tehtnica
Svetili boste v notranji ljubezni in mnoge boste pritegnili s svojim optimizmom in pripravljenostjo na sproščeno sodelovanje. Nikakor pa ne delajte pa kompromisov. 

Škorpijon
Čustvena nihanja boste želeli skriti , ne samo pred drugimi, temveč tudi pred sabo, saj se bojite pogledati resnici v obraz. Mogoče pa je že čas, da si priznate, zakaj ste nesrečni? 

Strelec
Zberite pogum in svoje iskrene želje razložite svojemu partnerju. Dajte možnost ljubezni, da se ponovno pokaže in da dobi novo moč, če je med vama še prisotna. 

Kozorog
Preverite svoje odzive na ideje in čustva drugih, ko se odprejo proti vam. Tako boste bolj razumeli, zakaj se vam potem odmikajo, saj imajo dovolj občutkov krivde iz vaše strani. 

Vodnar
Ne čakajte na boljše pogoje ali na obljube. NIč od tega vam ne bo pomagalo. Samo aktivirajte se v tistih stvareh, kjer čakate, da se bo nekaj samo od sebe naredilo. 

Ribi
Nič ni narobe, če začnete uveljavljati svojo voljo, tudi če kdaj malo pretiravate. Dovolj imate prilagajanja, ki tudi velikokrat ni bilo smiselno, a ste prepozno dojeli.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja