Astro

Horoskop za četrtek, 28. maja

Andreja Novak / Dobra karma
28. 5. 2020, 06.34
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
V družbi boste zaželeni, saj boste prinašalo dobro voljo in nov val delavnosti. Lahko, da vas bo optimizem tako prevzel, da vas nekateri zaradi tega ne bodo prepoznali. 

Bik
Nič hudega vam ne bo v službi, vseeno se boste obnašali, kot da gre vse narobe. Vaše reakcije bodo do vseh precej ostre, a to bo le vam pokvarilo dober delovni elan in dan. 

Dvojčka
Danes vaš vladar Merkur preide v znamenje raka, kar bo v vas bolj močno poudarilo čustva in vas usmerilo v drugačen način razmišljanja in komuniciranja. Sprostite se. 

Rak
Odlična podpora pri jasnejši komunikaciji in boljšemu načinu razmišljanja se vam aktivira danes. Opazite razliko, da boste lažje sprejeli vse dobro, kar vam bo na voljo. 

Lev
Dan za počitek. Malo zmedeni boste in lahko, da boste videli vse pretirano. Preverite dejstva, preden kakršnekoli novice nosite naprej ali da ukrepate na podlagi govoric. 

Devica
Vse se vam bo zdelo lažje, tudi izražanje čustev, saj bo vaš zavetnik Merkur prešel v znamenje raka in se bodo sprostile karmične zapore, povezane s čustvi in besedami. 

Tehtnica
Z vsem se boste navidezno strinjali, saj ne boste imeli prave moči se upirati komerkoli. A žalostilo vas bo, da drugi niti opazili ne bodo, kako se zares počutite. 

Škorpijon
Ljubezen se vam bo ponujala, kar boste sicer opazili, a ker ste polni notranjih strahov glede odvisnosti in samostojnosti, boste o tem več razmišljali, kot kaj naredili. 

Strelec
Ne glede na vse, kar se bo dogajalo v službi, boste z glavo čisto nekje drugje. Opravljali boste rutinsko svoje delo in kazali srednje zanimanje za vse skupaj. 

Kozorog
Ne igrajte se toliko s čustvi, saj užaljenost nima več smisla, če jo pretirano uporabljate. Naučite se iskreno in odprto pokazati čustva, če želite graditi odnose. 

Vodnar
Organizirati boste želeli svoja čustva in spontano bo to prešlo na organizacijo partnerja. Če ne bo imel nič proti, pomeni, da vas ima še zelo rad. Sprostite se. 

Ribi
Počutje se vam bo močno izboljšalo. Šele danes boste res lahko zadihali in začeli konkretno razmišljati in ustvarjati življenje čisto po svoje. Hvaležni boste za to.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja