Astro

Horoskop za sredo, 27. maja

Andreja Novak / Dobra karma
27. 5. 2020, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Dobro počutje vas bo vodilo v prave smeri, zato sledite sebi in svojemu instinktu tudi takrat, ko vas vodi stran od določenih ljudi. Danes se bo bolje nekaterim ljudem izogniti. 

Bik
Nezadovoljstvo bo kipelo iz vas in sodelavci se vam bodo odmikali. Male situacije bodo namreč pokazale na vaše pomanjkljivosti, ki jih uspešno skrivate še pred sabo. 

Dvojčka
Ne pustite se sprovocirati. Vzemite si čas za premislek, še posebej, če gre za bolj občutljive stvari. Raje odložite pogovor za dan ali dva, preden poveste svoje mnenje. 

Rak
Poglejte, kateri ljudje vas bo podpiral pri uveljavljanju v javnosti in v vpeljevanju v novo družbo. Sledite jim, saj vam odpirajo novo življenjsko pot, ki jo sami ne boste našli. 

Lev
Nekatere prisile iz okolja se vam bodo uprle in ne boste mogli več zatirati čustev in skrivati nezadovoljstvo. Iskali boste rešitve, a potrebne bodo korenite spremembe. 

Devica
Domači vam bodo naklonjeni pri vseh stvareh, zato kar pogumno z besedo na dan, kaj si želite, da bi doma spremenili. Idealen čas je za to in podpora je na vaši strani. 

Tehtnica
Samski, odprite se življenju. Srečate lahko iskreno ljubezen za celo življenje. Vezane tehtnice pa odkrijte način življenja, ki vam najbolj ustreza in vztrajajte pri tem. 

Škorpijon
Težak dan si boste ustvarili, saj boste že začeli z občutkom, da bo šlo vse narobe. Iskali boste krivce za vse, kar se bo dogajalo, a bolje bi bilo, če bi začeli iskati rešitve. 

Strelec
Lahko, da se boste na hitro odločili za novosti v družini, za dojenčka ali selitev. Vsekakor je pomembno, da o vsem razmislite na dolgi rok, da boste zadovoljni. 

Kozorog
Prekinite s krivdo in notranjimi obtoževanji in se odprite življenu, korak za korakom. Možnosti bodo dobre, saj vas ljudje sprejemajo z odprtim srcem in vas cenijo. 

Vodnar
Ne boste mirovali, saj vas bodo vaše energije vodile v akcijo, ali boste delovno naravnani, ali pa se boste pretirano jezili. Od vas pa je odvisno, v katero smer bo šlo. 

Ribi
Pretresla vas bo ugotovitev, kako ste v preteklosti bili utrujeni in kako na nitiki je visel vaš optimizem in celotna življenjska energija. Počasi se vam bo stanje izboljševalo.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja