Astro

Horoskop za torek, 26. maja

Andreja Novak / Dobra karma
26. 5. 2020, 06.32
Posodobljeno: 26. 5. 2020, 07.08
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Krepila se bo vaša moč navzven in s tem tudi vaša samozavest. Čustveno boste odzivni brez, da bi se kaj posebej ukvarjali s tem, kaj kdo od vas pričakuje. 

Bik
Prepričani boste v svoj prav in občudovali vas bodo zaradi vaše samozavesti. Bodite pa pozorni na resnico, da vas določeni dogodki ne iztirijo in se ne zapletete zaradi malenkosti. 

Dvojčka
Pazite, kako se pogovarjate in kakšne besede uporabljate, saj je velika verjetnost, da vas bodo ljudje čisto napačno razumeli. Zato je pomembno, da ničesar ne obljubljate. 

Rak
Ne zanašajte se na čustva ali intuicijo pri poslovnih odločitvah. Naredite domačo nalogo in raziščite vse možnosti, ki jih imate. Kako boste sicer zagovarjali svoje odločitve? 

Lev
Nihanja v počutju vas bodo pripeljala do novih spoznanj o sebi. Po eni strani boste želeli vse urediti in stabilizirati, potem pa ne boste zadovoljni s postavljeno rutino. 

Devica
Postavili si boste nove smernice, lahko tudi nove dejavnosti. Bodite realni glede tega, kar boste počeli, da si ne boste preoptimistično nakopali preveč vsega na glavo. 

Tehtnica
Neopredeljeni boste. Zato boste varčevali z besedami in tudi dejanji, saj ne boste mogli ničesar strastno zagovarjati. Bolj boste v vlogi opazovalca kot akterja. 

Škorpijon
Ne boste opazili, da močno pretiravate pri kritiziranju bližnjih in da reagirate na vse, kar se dogaja okoli vas. Zaradi tega ste izčrpani in brezvolje, pa spet bodo drugi krivi. 

Strelec
Čustveno stanje, predvsem pa družinsko življenje vam bo povzročalo velika nihanja, zato lahko, da boste želeli nekaj spremeniti za vsako ceno. Ne prenaglite se v ničemer. 

Kozorog
Zdelo se vam bo, da so vsi pozabili na vas. V resnici se boste vi odmaknili od drugih. Vseeno pa ne boste mogli pobegniti notranjemu dialogu s sabo, dobro se pogovorite. 

Vodnar
Zaključuje se vaše daljše obdobje nekakšne notranje transformacije, ko ste spreminjali življenje in tudi svoja čustva do vsega. Naredite stvari do konca. 

Ribi
Nemirni boste v pričakovanju nekega dogodka, ki se bo zgodil bolj pozno popoldne. Do takrat kar ne boste verjeli, da se bodo stvari resnično uredile in da ne bo šlo nič narobe.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja