Astro

Horoskop za ponedeljek, 25. maja

Andreja Novak / Dobra karma
25. 5. 2020, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Nič vam ne bo težko narediti. Sproščeno boste izrazili sebe in tudi čustva drugih vas ne bodo motila, nasprotno. Uživali boste v družbi in naravi ter dobremu druženju.

Bik  
Sprostite se. Nemir, strahovi in negativne misli vam lahko rušijo vaše zdravstveno stanje, pa tudi negativno vplivajo na vaše odnose in onemogočijo napredovanje v službi.

Dvojčka  
Drugačen, sproščen dan se obeta. Vse se vam bo lepo sestavljalo brez, da bi se pretirano trudili. Samo sledite instinktu in intuiciji. Naj to postane vaš nov način življenja.

Rak  
Uspešni boste v svojih projektih. Veliko dobrih stvari boste uspešno zaključili, kar vam bo veliko pomenilo. Finančno stanje se vam bo okrepilo in zadovoljni boste.

Lev  
Skozi prave delovne korake se bodo vaša čustva umirila. Vztrajajte, saj je od tega odvisno, kako se bo vse izšlo in v katero smer se vam bo potem življenje odvijalo.

Devica   
Bodite pozljivi z besedMI. Z njmi si lahko odprete dobro prijateljstvo, ljubezen ali sodelovanje, lahko pa vse to zgubite. Ne sodite, ne bodite strogi do stvari, ki jih ne poznate.  

Tehtnica  
Začeli  boste ceniti vsak trenutek življenja in vse svoje stvari. Ne boste se upirali ničemur, a sočasno boste dobro vedeli, s čim se res ne želite več ukvarjati.  

Škorpijon  
Samozavestno boste šli naprej, za vsako ceno. Optimistični boste, saj se bodo začele urejevati temljene stvari in spoznali boste, da so odnosi zares ključ do vašega obilja.

Strelec    
Dober nov načrt za svoje delo in pridobivanja denarja imate. Potrebno ga je samo zelo natančno predati naprej in se odpreti za sodelovanje z drugimi. Komunicirajte.

Kozorog  
Ne boste odnehali, dokler vam ne bodo obljubili finančne pomoči ali daljše podpore. Zanimiv pristop, ni pa nujno, da se bo obnesel. Preveč slabih občutkov bo na obeh straneh.

Vodnar  
Odločitve boste sprejemali in o tem samo obveščali druge. To se lahko izkaže za čisto nepravi način in na hitro konča neko sodelovanje. Mogoče pa si tega celo želite?  

Ribi  
Radi boste doma in se iz svojega doma prezentirali drugim. Lahko, da boste vabili  obiske k sebi in tudi na ta način sklenili nove dogovore in celo trajnejša prijateljstva.