Astro

Horoskop za nedeljo, 24. maja

Andreja Novak / Dobra karma
24. 5. 2020, 07.34
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Samski ovni boste imeli odprte poti za uspešno zapeljevanje, kar lahko, da vam bo že dovolj. Vezani ovni pazite, da si ne zakuhate ljubosumja, saj se ne bo hitro pomirilo.

Bik  
Nihali boste v čustvih in vaši bližnji boo dvomili o vaši iskrenih čustvih. Preverite svoje misli in stanje v srcu ter se potem iskreno pogovorite s partnejem in/ali otroci.

Dvojčka  
Zaupajte svoji intuiciji, ki se vse bolj aktivna, pa čeprav boste imeli nenavadne izkušnje ali zanimive ideje. Sledite dogajanju in preverjajte, kaj vse lahko naredite.

Rak  
Lahko, da boste končno spoznali, da so vam vaša stara čustva in negativne reakcije zaradi vsega, kar ste doživeli v preteklosti, rušila tudi uspešne spremebe v sedanjosti.

Lev  
Jezili se boste nad vsem, kar se ne bo dalo urediti na dolgi rok. Iskali boste krivce v naprotnem spolu, a vas nihče ne bo jemal resno, kar lahko, da vas bo še bolj jezilo.

Devica   
Obiščite starejše dobre znance ali sorodnike, saj bo obisk tudi vam koristil. Z njihovo pomočjo boste lahko začeli novo poglavje življenja in uredili se bodo določeni papirji.

Tehtnica  
Zelo harmoničen in pozitivno usmerjen dan, kar vam bo dalo optimizma in nove energije za naprej, ne glede na to, da rezultati še ne bodo vidni in da vas čaka še delo.  

Škorpijon  
Ljubezen vam bo na voljo, vi pa boste ponovno pozabili na obljube, da se boste bolj posvetili odnosom in ljubezni v življenju. Razmislite, kako dolgo že to počnete.

Strelec    
Nekatere materialne obveznosti bo potrebno urediti, preden se boste lahko odprli novim idejam. To vas bo močno bremenilo tudi zato, ker se ne boste izrazili pravočasno.

Kozorog  
Ne računajte preveč na družbo, ki je sedaj navdušena nad vašimi stvarmi, a se lahko že jutri premisli. Potrebna je tudi ureditev papirjev, da lahko greste mirno  naprej.

Vodnar  
Potrebno bo poskrbeti za zdravje, pa tudi odložiti vsa bremena, ki jih nosite za druge. Ne bo šlo na silo, zato si dovolite sprostitev in bodite iskreni v mislih in besedah.

Ribi  
Doma boste imeli vse niti v rokah in z optimizmom boste zrli v svet. Če boste iskreni, boste dobesedno dobili vse, kar si želite. Sicer pa se bodo stvari malo zaustavljale.