Astro

Horoskop za petek, 22. maja

Andreja Novak / Dobra karma
22. 5. 2020, 06.34
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Mlaj vam bo prinesel močno željo, energije, lahko pa tudi pomoč drugih ljudi, da si boste  uredili dom in si korenito popravili svoje temelje, tako finančne, kot družbene.

Bik  
Mlada luna vam bo od danes naprej podprla novosti, da boste lažje skomunicirali svoja čustva, kar bo izjemno dobro vplival na vaše odnose in tudi na fizično počutje.

Dvojčka
Ženske vam bodo naklonjene in povsod se boste z njimi lahko vse pogovorili. Ne izpostavljajte pa tega nikjer, saj se prehitro razvije ljubosumje, ki vam lahko škoduje.

Rak
Radi se boste pogovarjali o ljubezni, sanjarili ter si predstavljali, kako bi bilo vaše popolno življenje. Začutite, da je ljubezen dvojina in ne ednina ter se odprite partnerju.

Lev  
Danes in prihodnje dni nikakor ne delajte kompromisov in ne obljubljajte ničesar, samo dovolite si, da se vam v odnosih pokaže vsa resnica in boste lažje šli pravo pot.    

Devica  
Mlada luna vam bo dala spodbude v odnoise. Bodite pozorni na to, v kaj verjamete in kakšne so vaše vrednote v ljubezni, saj je to pomembno izhodišče za vse odnose.

Tehtnica  
Lahko, da bodo nekateri precej ljubosumni na vas, vendar vas to ne bo nič kaj obremenjevalo.  Zavedali se boste, da lahko vsakdo zaživi po svoje, če si le dovolj želi.  

Škorpijon  
Poslovni uspeh vas bo napolnil z adrenalinom. Tako pozabite na tiste stvari, ki jih odlagate in bi jih bilo dobro razrešiti, preden se spet porušijo in potrebujejo sanacijo.  

Strelec   
Voljo do življenja vam aktivirajo dobri odnosi, predvsem iskreni in prijateljski. Ker res potrebujete optimizem in malo več vztrajnosti, se začnite družiti s pravimi ljudmi.

Kozorog  
Če lahko, se predajte idejam in vsemu, kar se bo dogajalo okoli vas. Ne predvidevajte vnaprej, temveč si dovolite, da spoznate nove stvari, da ste radovedni in odprti za spremembe.

Vodnar  
Odličen dan, ko boste z besedami potolažili ljubljeno osebo in podprli dobre stvari. Naredili boste pa še veliko več, saj vas bo nemir vodil v akcijo za prihodnje stvari.  

Ribi
Odlično boste razpoloženi in ljubezen vam bo naklonjena. Lahko, da boste z eno besedo odprli srce simpatiji in ponosni boste na vse, kar se bo iskreno dogajalo.