Napoved

Horoskop za četrtek, 14. maja

Andreja Novak / Dobra karma
14. 5. 2020, 06.37
Posodobljeno: 14. 5. 2020, 07.03
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Prisluhnite nasvetu starejšega moškega, če želite, da se vam realizirajo za vas najpomembnejše stvari ali osvojite oz. okrepite ljubezen v svojem življenju.

Bik
Lahko, da boste pretirano sanjavi in čisto v svojem svetu, kar vam lahko bližnji zamerijo, saj jih boste v čustvih kar odrezali oz. se odmaknili od njihovega doživljanja.

Dvojčka
Odprti boste za druženja in se čisto predali dogajanju. To vam bo odprlo srce in ljubezen se bo začela razvijati v zares zanimivem odnosu, ki vam bo dal velko več kot pričakujete.

Rak
Strastno se boste aktivirali v vseh področjih, ki so vam pomembni v življenju. Vse boste želeli urediti v enem dnevu. Dovolj bo, da je vam jasno, kaj želite in da začnete s pogovori.

Lev
Prijatelji vam bodo stali ob strani, ne glede na to, kaj se bo dogajalo, kar vam bo dajalo poguma, da se postavitev v bran tudi tam, kjer se do sedaj niste uspeli.

Devica
Želeli si biste nekaj čisto drugega, kar vam bo dan ponudil. A ker se ne boste izrazili sproti, se vam zna zgoditi, da boste težko vzdrževati dobro voljo in potrpežljivost.

Tehtnica
Dobro se boste počutili, kar bo okolici malo nenavadno, saj bo vsak videl stvari čisto po svoje in se bo težko uskladiti. Ne glede na vse, boste notranje zadovoljni in mirni.

Škorpijon
Stabilnost v odnosih vas bo umirila in veselil. Lahko, da se bodo prej skrivne simpatije, danes nepričakovano pojavile v vašem življenju, kar vas bo malo zmedlo.

Strelec
Odprite se za današnje dogajanje, da dobite pravi občutek za življenje. Ne komplicirajte si življenja, temveč se preprosto in iskreno prepustite sodelovanju.

Kozorog
Če boste sproščeni in sodelujoči, se bodo službene stvari obrnile za vas v pravo smer. To bo okrepilo vašo samozavest, da boste bolj sproščeni in sodelujoči ter manj cinični.

Vodnar
Odnosi vas bodo osrečevali in sodelovanje bo vse bolj smiselno in koristno. Vse bo šlo po vaših željah in namerah, za kar boste šele kasneje hvaležni, ko boste videli rezultate.

Ribi
Če boste žalovali za preteklo ljubeznijo ali iskali potrditve in občutke zaželenosti, ki ste jih doživljali v preteklosti, boste uničili sedanje odnose. Sedanjost je bogata, opazite jo.