Astro

Horoskop za ponedeljek, 11. maja

Andreja Novak / Dobra karma
11. 5. 2020, 06.33
Posodobljeno: 11. 5. 2020, 07.05
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Imeli boste dober vpliv na celotno dogajanje, zato bodite pozorni na to, da resnično zagovarjate samo vaše sedanje želje in cilje ter ne nekaj iz preteklosti, na kar ste bili navajeni. 

Bik
Odprte se za praznovanje in povabite prijatelje in znance na veselo druženje. S tem bi se odkupili za vse težave preteklosti ter stabilizirali dobre, prijateljske odnose za naprej. 

Dvojčka
Zagovarjali boste svoje ideje, a bodite previdni, da ne boste zanetli večjih prepirov, ki bi jih potem morali še dlje časa reševati, da se ne bi podrle še druge pomembne stvari. 

Rak
Pričakujete povišico, tudi nove rezultate v poslu in resnično boste imeli obilo možnosti, da se osamosvojite v številnih pogledih. Ohranite fokus na svoje življenje. 

Lev
Če si želite selitve, sprememb v karieri ali v čemerkoli temeljnem, je sedaj pravi čas tako za razmislek, kot za dejanja. Pri tem se ne zanašajte na bližnje, temveč samo nase. 

Devica
Z drugimi ravnajte tako, kot si želite, da bi drugi ravnali z vami. To pravilo naj vam bo blizu za daljše obdobje, saj boste samo na ta način umirili notranja čustva in okolico. 

Tehtnica
Iskali vas bodo in želeli vašo pomoč. Na srečo ne boste več tako, kot v starih časih popolnoma pozabili nase. Sprostili se boste in iskreno komunicirali o vseh vidikih. 

Škorpijon
Navijali boste za popoln red in disciplino, čeprav se sami tega ne boste ravno držali. Ne boste dosegli sprememb, če ne boste sami začeli delovati enako, kot učite druge. 

Strelec
Potrebno bo uvesti red in sistem v lastno življenje, da ne boste v prihodnosti tako nihali. Naredite čisto svoj načrt, ki bo podpiral vaše lastnosti in dober način življenja. 

Kozorog
Nihali boste med tem, da bi se šli na polno, ali pa se raje popolno umaknili. Pot je seveda nekje vmes, kjer boste našli svoj mir in sočasno dobro pot za življenje. 

Vodnar
Ideje in komunikacija o vsem bo vaše največje orodje in orožje. Zato se ne držite nazaj, povejte vse, kar je potreno in vam leži na srcu. Tako boste aktivirai vse potrebno. 

Ribi
Ne zanašajte se, da drugi vedo, kako vam je, zato bodite pozorni na dogajanje v okolici, da ne boste v prazno delovali. Pogovorite se z vam pomembnimi ljudmi.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja