Astro

Horoskop za soboto, 9. maja

Andreja Novak / Dobra karma
9. 5. 2020, 06.41
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Usluge, ki ste jih v preteklosti naredili za druge, se vam bodo sedaj vračale. Uspešno boste krmarili v delu in se malo odmikali od odgovornosti, ki bi vam prinesla težave z ljudmi. 

Bik
Odlične ideje boste imeli lahko pa, da se bližnji in sodelavci s tem ne bodo čisto strinjali, saj bodo ideje zelo enosmerne in koristne predvsem za vas in to v vseh pogledih. 

Dvojčka
Zdelo se vam bo, da lahko z jasnostjo in dobro, a močnimi besedami uredite tudi svoje odnose, a vas bodo bližnji začudeno gledali in se odmikali od pretiranih pogovorov. 

Rak
Ne sanjarite v osami in odmiku od bližnjih, temveč se povežite z ljudmi, s katerimi se radi družite. Domišljija vam ne bo odprla nobenih novih poti, aktivnosti in druženje pa. 

Lev
Dober nastop boste imeli tam, kjer se morate postaviti za svoje cilje in varovati svoje interese. Precej boste mislili o vsem tem, a še ne bo čas za popolno akcijo v to smer. 

Devica
Želeli si boste večji nadzor nad vsem, kar se vam dogaja v življenju. Samo tako boste po vaše lahko začeli z nekaterimi novostmi. Dobili boste priložnost, a zelo za kratek čas. 

Tehtnica
Potrudili se boste za svoje ljudi, saj vam je pomembno sodelovanje in skupinsko delo. Res pa je, da boste več dobrega naredili v osami, kjer bo vaša kreativnost cvetela. 

Škorpijon
Preverite kritični odnos do ljudi, ki vam dobro delajo, a ne olepšujejo stvari v komunikaciji, po drugi strani pa tistim, ki vam kimajo, a škodo delajo, vse dovolite. 

Strelec
Čustveno boste otopeli in nekatere bolečine in čustvene rane bodo povzročile dobesedno zamrznitev vaših čutil. Humor in druženje z veselimi ljudmi vam bo pomagalo. 

Kozorog
Raziščite vzroke za to, kar se dogaja v vaših odnosih in prišli boste do globokih uvidov, ki bodo odprli strast, ki je spala v vas. Skozi dihanje in masažo jo negujte. 

Vodnar
Podporo boste imeli na vseh nivojih, zato ne oklevajte, temveč delujte in bodite vi gonilna sila za potrebne spremembe. Ne čakajte, da vam bodo drugi sledili. 

Ribi
Nihali boste med različnimi potmi in oldočitvami. Ne boste točno vedeli, če je že čas za spremembe ali še raje malo počakate. Tako boste samo zgubljali energijo, sprostite se.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja