Astro

Horoskop za petek, 8. maja

Andreja Novak / Dobra karma
8. 5. 2020, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Izjemno boste komunikativni in ideje vam bodo švigale na vseh področjih. Poklicali boste vse potrebne ljudi, da se bo življenje začelo hitreje odvijati naprej in v pravo smer. 

Bik
Super dan za ljubezen, samski biki se razglejte naokoli, ob kateri osebi vam zaigra srce. Tisti v paru pa poskrbite, da boste danes razpoloženi za druženje in prosti čas. 

Dvojčka
Aktivni boste, a malo manj prijetni če bi vam drugi govorili, kaj je prav in kaj ne. Pri tem boste zanemarili dejstvo, da je včasih čisto dovolj, da drugim samo prisluhnete. 

Rak
Hrepeneli boste po ljubezni, čeprav iskreno še ne boste imeli pravega časa za to. Ko boste uredili svoje temelje, se boste lahko notranje pomirili in pripravili na korake v dvojini. 

Lev
Dajalo vas bo ljubosumje in boste želeli določene potrditve iz strani osebe, ki buri vaše srce in sanje. Žal ste vi tisti, ki ne more zagotoviti predanosti in sproščenosti v odnosu. 

Devica
Nagrade ali napredovanja so možna na poslovnem področju. Lahko sklenete še boljše dogovore za prihodnost, če si seveda vmes ne boste premislili ali odnehali. 

Tehtnica
Sledili boste sebi in tehtali, kako se odpreti sprembam v življenju brez, da izgubite nove privilegije. Čutili boste močno povezavo v ljubezni in ne boste oklevali, ko bo čas za akcijo. 

Škorpijon
Močan poslovni instinkt vas bo verjetno odmikal od pravih rešitev, saj ste pretirano reaktivni zaradi vseh težav iz preteklosti. Vzemite si čas za razmislek in odločitve. 

Strelec
Prijatelji vam bodo bližje kot vaš partner, za kar lahko, da boste poslušali večje očitke. A hvaležni boste prijateljem, ki bodo razumeli, kaj se vam dogaja in vas bodrili. 

Kozorog
Občudujte življenje in ga sprejemajte z vsemi čutili. Pri tem pa ne pozabite na vse te doživljaje v prihodnosti, ko se bo ritem življenja ponovno z naglico aktiviral na polno. 

Vodnar
Ne glede na vaša čustva, ne bo pretirane ljubezenske dinamike. Preden se boste lahko predali ljubezni, boste želeli zagotoviti določene stabilne poteze za naprej. 

Ribi
Harmonija v postelji vam bo veliko pomenila in preko tega si boste okrepili samozavest, da boste tudi poslovno zacveteli in na dolgi rok dosegli rezultate.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja