Astro

Horoskop za torek, 5. maja

Andreja Novak / Dobra karma
5. 5. 2020, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

Oven
Dobro boste razpoloženi, čeprav ne boste točno vedeli, kako se lotiti sprememb. Skozi sodelovanje z drugimi vam bo lažje najti svojo pravo smer, kot sami zase. 

Bik
Pozorni bodite na pozitivnost lastnih misli in na svojo dobro notranjo naravnavo, saj bo počutje najbolj odvisno predvsem od vaših misli in šele potem od stanja okolice. 

Dvojčka
Precej razumski boste in s tem prizadeli svoje bližnje. Spomnite se, kako je vam, če vas kdo prekine sredi vaših čustev in vas opozori, da se zberite in ne delajte drame. 

Rak
Močna čustva vas bodo prevevala in instinktivno boste vedeli, da je čas za vaše lastne, osebne spremembe. Iskali boste priložnosti za akcijo, a jih danes še ne bo. 

Lev
Upoštevajte izključno svoje mnenje in se ne zanašajte na pomoč bližnjih, saj bodo hitro pokazali svoje nestrinjanje pri prvi stvari, ki bi jo morali sprejeti ali narediti za vas. 

Devica
Aktivno boste zagovarjali svoje osebne interese. Lahko, da se boste pri tem precej razburili in spremenili svoj način umirjene komunikacije, kar bo presenetilo mnoge. 

Tehtnica
Ne glede na situacije, boste opravili svoje delo, izpolnili svojo vlogo, sočasno pa pri sebi ohranili stik z vsem dobrim, kar ste v preteklih dneh dosegli s sabo. Dobro vam bo. 

Škorpijon
Močni boste v mislih, idejah in komunikaciji, kot da ste se prebudili iz dolgega zimskega spanja. Pregledali boste okoliščine, še posebej poslovne in naredili načrt. 

Strelec
Zdelo se vam bo, da ste pozabljeni od sveta in da ste čisto na napačni in dolgočasni poti, ki ne veseli niti vas, niti vam ne pripelje zanimivih ljudi ali dobrih dogodivščin. 

Kozorog
Uporabljajte modro in turkizno barvo, ki vam bosta pomagali odpreti se novostim in neodvisnosti v življenju. Zadihajte in si dovolite uživati v samoti in samostojnosti. 

Vodnar
Aktivni boste na vseh področjih, pa čeprav se mogoče to ne bo videlo na prvi pogled. Vztrajno boste iskali rešitve in sočasno mirili svoja pogosto prekipevajoča čustva. 

Ribi
Zdelo se vam bo, da ste odprti za harmonične odnose, saj bo vaše notranje počutje dobro in boste v miru sami s sabo. A tega ne boste delili z bližnjimi, kar bo povzročalo zmedo.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja