Astro

Horoskop za ponedeljek, 4. maja

Andreja Novak / Dobra karma
4. 5. 2020, 06.33
Posodobljeno: 4. 5. 2020, 07.06
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Ne pozabite, da besede ne bodo dovolj, danes je potrebna akcija.  Sreča vam bo naklonjena, zato se ne zapirajte vase. Iskrenost vam bo pomagala pri napredovanju.

Bik  
Na preizkušnji bo vaša komunikacija in strpno vedenje. Pomembno je, da pridete do pravi idej in hitrih rešitev, ker se bodo težave sicer razširile in vas okupirale za dlje časa.

Dvojčka  
Lahko da boste dobili dobre ideje ali ponudbe za delo v prihodnosti, o katerem ste že dolgo sanjali. Bodite odporti za spremembe in dialoge ter jasno  povejte svoje želje.    

Rak  
Sreča vam bo naklonjena, a le, če jo sprejmete s celotnim paketom. Zato le bodite odprti za ideje drugih in za sodelovanje, ki bo peljalo stvar dobro in hitro naprej.   

Lev  
Vaš pogum in nove odločitve bodo pozitivno vplivale na vaš posel in pritok denara. To bo sicer ugodno vplivalo tudi na vaš dom, ni pa nujno, da se bodo domači s tem strinjali.

Devica   
Naporno obodobje je za vami, zato si privoščite dan zase na način, ki vam najbolj odgovarja. Pišite si ideje, pokličite ljudi, ki si jih želite in bodite vsaj malo egoistični.  

Tehtnica  
Če si ne boste vedno znova premislili v svojih željah in ciljih, se bodo stvari končno uredile in lahko boste zaževeli tisto polno srečo, ki ste jo že leta nazaj načrtovali.

Škorpijon  
Prijatelji vam bodo pomagali pri odličnih idejah, zato se odzovite na njihovo povabilo in jim tudi prisluhite pri vsem, kar vam imajo za povedati. Veselite se sprememb, ki prihajajo.

Strelec    
Vsekakor je konec dolgočasnega življenja. Dovolite si, da vas dogajanje povede v novo dimeznijo, v nov, bolj dinamičen način življenja, kjer boste veliiko bolj zadovoljni.  

Kozorog  
Poslovno močni znanci bodo imeli načrte za vas, ne bodo pa sprejeli, da vam ni več za takšno sodelovanje. Lahko, da vam bodo poskušali škodovati, to zatrite v sami kali.

Vodnar  
Uspešni boste v komunikaciji, zato se je ne izogibajte, še posebej, ker ste razmislili stvari do konca in ni več neznank. Rešitve so jasne, samo aktivirajte jih skozi dogovore.

Ribi  
Pri novih poslovnih korakih se vam bodo odpirale zanimive poti, pri nekaterih vam bo  pomagala ženska, ki že dlje časa vidi vaše talente in delovnost. Končno se bodo začeli premiki v pravo smer.