Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Uredite kaos v sebi in si zastavite korake za prihodnost. Ne glede na trenutno stanje, vztrajajte. Pri tem vas bo pozitiven odnos do vsega popeljal iz tega težavnega obdobja.

Bik  
Spoznajte moč kontruktivnega pogovarjanja in sočutnega vedenja, ki bo presenetilo vaše domače. To vas bo pomirilo, da boste uspešni v poslovnem načrtovanju in življenju.

Dvojčka  
Sprejmite lastno intuicijo in sledite notranjemu glasu ter svojim globokim in srčnim željam po spremembi. Ne vstopajte v tuje prepire in se odmaknite od provokacij iz okolja.

Rak  
Iskali boste rešitve za finančno stabilnost, a vam bo to še kar nekaj časa največji izziv. Ne obremenjujte se toliko s stroški, temveč iščite dobre priložnosti za večje prilive.

Lev  
Najdite več časa za ljubezen v sebi in druženje v pozitivnih čustvih. Ohranite odprto srce, pa tudi oči, da se boste dobro odločali v spremembah, ki se bodo odpirale te dni.  

Devica   
Ne popuščajte nemirom iz okolja, ohranjajte zbranost in trenirajte notranji mir, saj boste danes čisto preveč odzivni na vse, kar se bo dogajalo v okolici. Predajte se naravi.

Tehtnica  
Zavedajte se, da ste rojeni pod srečno zvezdo. Usmerite se v dolgoročne cilje in upajte si narediti prve korake v neznano. Uspelo vam bo v vseh pogledih, samo vztrajajte.

Škorpijon  
Iskali boste rešitve za preveč enostransko usmeritev v poslovnih odnosih in želeli si boste spremembe. Potrebujete več aktivnih ljudi s kreativnostjo v sodelovanju.

Strelec    
Ideje o spremembah za življenje bodo pritegnile bližnje, a zaživele bodo takrat, ko se jih boste lotili skupaj. Zaupajte instinktu, pa tudi skupnemu trudu, da vam bo uspelo.

Kozorog  
Ne zapirajte se v razum, temveč prisluhnite okolju, četudi se mogoče ne strinjate z vsem. Ne pretiravajte v nobeno smer, opazujte in dovolite, da se vam vse pokaže.

Vodnar  
Obilo uspeha boste poželi, a vseeno se boste umaknili, saj sedaj potrebujete čas zase. Ne reagirajte na govorice ali na želje drugih, kaj vse bi še morali narediti za njih.

Ribi  
Ne boste več sledili tistim, ki vedno vidijo samo probleme in jih še krepijo skozi vsed možne pogovore, temveč se boste odmaknili v svojo kreativnost in dokazali, da se da.