Astro

Horoskop za soboto, 2. maja

Andreja Novak / Dobra karma
2. 5. 2020, 07.35
Posodobljeno: 2. 5. 2020, 08.06
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Odkrivajte lepote življenja in jih združite s svojim poslanstvom, svojim delom. Rojeni ste za dobre stvar, za dobre odnose. Ne ostajajte v povprečju, če ste rojeni za nekaj več.   

Bik  
Odlične ideje ter hitro reagiranje na vse dobre priložnosti, pa tudi na težave, ki se lahko pojavljajo, vam bodo dale prednost pred vsemi drugimi. Ponosni boste nase.  

Dvojčka  
Moč pozitivnega in konkretnega razmišljanje vam bo pomagala priti do pravih odločitev. Napredovanja bo v smeri, ki si jo želite iz srca. Odlično obdobje prihaja.

Rak  
Dovolj boste imeli vsega, a sočasno ne boste spustili niti, s katerimi se držite. Pazljivi boste, s kom se družite in naredili boste kar nekaj trrajnih osebnih sprememb.

Lev  
Ne čakate več, da se bodo okoliščine spremenile in se boste potem odločili za sledenje srcu. Ljubezen bi naj namreč podprla vaš poslovni trud in ne obratno.

Devica  
Želeli si boste konkretnih rezultatov in razpeti boste med odnose, ki vam to omogočajo in med tiste, ki vas zares ovirajo pri svojem iskrenem delovanju navzven.

Tehtnica  
Uspešen dan, čeprav se vam bo zdelo, da niste nič takšnega naredili, boste pomirili številne ljudi in pomagali okolici pri pridobivanju pozitivnega odnosa do vsega.

Škorpijon  
Lahko, da boste prav danes spoznali, v čem ste delali napake in zakaj se vaši odnosi niso izpeljali po vaših pričakovanjih. Odkrijte svoje najgloblje rane in strahove srca.

Strelec   
Najdite skupno družinsko rešitev za skupno materialno stanje in določite prave skupne korake za naprej. Sedaj ni čas za zapravljanje, zato bodite skromni in pametni.

Kozorog  
Odpirajo se vam dobre priložnosti, da zaživite svoje poslovno življene kreativno in uspešno, zato sledite samo sebi. Preverite svoje službene priložnosti, možnosti so obetavne.

Vodnar  
Usmerite se v skupne aktivnosti, sodelujte z vsem, kar se dogaja. V tem obdobju vam skupina daje moč, vi pa drugim občutek smisela za vse skupaj. Aktivirajte se na polno.

Ribi  
Začenja se resnično bogato obdobje, ko boste lahko pozabili na stare težave. Vse bolj boste povezani z bogatim notranjim svetom, ki ga boste lahko sproščeno pokazali drugim.