Astro

Horoskop za četrtek, 30. aprila

Andreja Novak / Dobra karma
30. 4. 2020, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Prihaja čas sprememb in dobro je, da veste, kaj želite in pri katerih stvareh ne boste več popuščali. Od vaše resnične samozavesti je odvisna vaša prihodnost, zato ne oklevajte.

Bik  
Ohranite zbranost in s pozornostjo spremljajte svoje psihično in fizično počutje. Od vašega počutja in obnašanja je odvisno veliko stvari za prihodnost, zato po pameti.

Dvojčka  
Malo nenavadno počutje je možno danes in jutri. Bodite zbrani in pazljivi. Zaradi srečanja vašega vladarja Merkurja z Uranom bodite pozorni z elektriko in v avtomobilu.

Rak   
Vizija za prihodnost se vam bo jasno odpirala. Prepoznali boste moteče dejavnike in uspelo vam bo slediti v dobro smer. Ne popustite provokaciji ali neumnim idejam iz okolja.

Lev  
Lahko, da boste spoznali nekatere svoje čustvene zmote v svojih odnosih. Presenetilo vas bo, ker ne boste dobili pravega odziva ali nazaj njihove naklonjenosti.

Devica  
Razpeti boste med različnimi odnosi in ne bo pravega časa za premislek. Zato lahko, da boste s prehitrimi odločitvami prizadeli osebo, ki vas ima rada. Izhajajte iz srca.

Tehtnica  
Optimistični boste, čeprav ljubezen ne bo ravno v prvem planu vašega življanja. A ker ne bo prepirov in težav, kar vam je že zelo dobro. Lahko boste uvajali dobre spremembe.

Škorpijon   
Ne morete več slediti in se upirati pritiskom in vplivom posla. Službene zadeve vam bodo zrasle preko glave in lahko, da se bo to kazalo tudi v slabem fizičnem počutju.

Strelec   
Poskrbite za svoje telo in oživčevje na dolgi rok. Pijte dovolj tekočine in jejte več zelenjave in sadja za razstrupljanje telesa. Sprejmite odločitve za svoje dobro življenje.

Kozorog  
Pogovori o preteklosti vas bodo izčrpavali, zato jih ne začenjajte sami, niti se ne poglabljajte v vse to, kar ste že preživeli. Začnite živeti življenje bolj sproti, sproščeno.

Vodnar  
Velike priložnosti se vam bodo odpirale, tudi zaradi vaše nestrpnosti. Iskali boste rešitve na dolgi rok, da boste potem lahko končno začeli živeti takšno življenje, kot si želite.

Ribi  
Zaljubljeni boste v življenje samo ali v simpatije, ki bodo nosile predvsem vaše sanjske kvalitete. Vam pa bo to pomagalo pri lastnem razcvetu in dobrih korakih naprej.