Astro

Horoskop za sredo, 29. aprila

Andreja Novak / Dobra karma
29. 4. 2020, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Potrebna je akcija za vašo preureditev, predvsem fizično in preko tega tudi psihično. Ne oklevajte, uredite se in preglejte svojo garderobo ter naredite seznam potrebnih sprememb.

Bik  
Obdobje prizemljitve, notranje analize glede vsega, kar pričakujete od življenja se obeta. Kaj ste pripravljeni narediti za svoje cilje? In kaj vse pričakujete od drugih?

Dvojčka    
Ne boste več verjeli na besede in stare obljube bližnjih. Opustili boste čustvena pričakovanja, saj boste spoznali, da vas to samo izčrpava in da nič ne bo iz tega.

Rak    
Urejanje doma ali pomoč bližnjim pri tem, bo zahtevalo vzpostavljanje novih odnosov, pa tudi sprejemanje novega znanja. To vam bo dalo dodatne volje.

Lev  
Čustveno boste nihali v skrbeh za ljubljeno osebo in sočasno videli, da je najbolje, če se sami stabizilirate. Tako boste lahko opora svoji ljubezni in simpatiji, ko bo to potrebno.

Devica  
Notranji nemir se bo krepil v vas, zato je koristno, da se usmerite v redno fizično gibanje ali umirjanje, saj se vam lahko sicer to pozna na slabšem telesnem počutju.

Tehtnica  
Pomembno je, da sodelujete predvsem s sabo in da usmerite svoj trudi in veščine na sprejemanje in ohranjanje fokusa na svoje lastno dobro življenje. Spremembe vas bodo podprle.  

Škorpijon  
Čustvena stabilnost vam bo potrebna, saj boste precej nihali med starimi zamerami in med zunanjimi pritiski, ki jih bodo določeni ljudje ali ustanove vrišile na vas.

Strelec   
Pretresle vas bodo nenavadne ideje ali novice, ki bodo močno vplivale na vaše življenje in lahko, da se zaradi tega ne boste mogli umiriti ali ponoči dobro spati.

Kozorog  
Čas je optimalen, da na novo določite svoje vrednote, način sprejemanja življenja in delovanja predvsem v odnosih. Priložnost bo tudi za nov posel in za mogočo selitev.

Vodnar  
Imeli boste željo po druženju v ljubezni, a preprosto ne bo pravega časa niti prave energije. Vse vas bo namreč precej jezilo, saj vas muči, zakaj se vse tako komplicira.

Ribi  
Vso dogajanje vas pelje predvsem v spremembo duha in filozofije lastnega življenja. Želeli boste konkretne realizacije, tako doma kot v poslu in celo pri nekaterih prijateljih.