Astro

Horoskop za ponedeljek, 27. aprila

Andreja Novak / Dobra karma
27. 4. 2020, 06.33
Posodobljeno: 27. 4. 2020, 07.58
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Dober dan bo, če se boste izognili vsem nasvetom, ki vam jih bo dajala okolica in se boste začeli končno ravnati po svojem notranjem ritmu. Ne nasedajte provokaciji. 

Bik
Doživeli boste majhno materialno izgubo, ki vas bo čisto preveč vznemirila. Razmislite, zakaj vas takšna izguba tako prizadane, če vam življenje že ponuja novo. 

Dvojčka
Ohranjajte lahkotnost v sebi in notranjo svobodo v mislih, da boste lahko sproščeno spremenili življenje, ko vam bo le-to ponudilo nove priložnosti. Pazite na prehrano. 

Rak
Jasno vam je, da po vsem tem morate narediti čistko v odnosih, a ne veste, kako se lotiti. Dovolj je, da preverite svoje notranje vrednote in jih primerjate z ljudmi. Vse bo jasno. 

Lev
Spremenili boste osnovne temelje svojega življenja, kar vam bo dalo zadovoljstva, ni pa nujno, da bodo bližnji to z veseljem sprejeli, saj bodo morali bolj sodelovati. 

Devica
Ne razlagajte naokoli svojih novih poslovnih idej in vseh odločitev, ki si jih želite za prihodnost izpeljati. Nasveti in mnenja okolja nikakor ne bodo dobro vplivali na vas. 

Tehtnica
Zavedajte se, da ste rojeni pod srečno zvezdo in da največ lahko pomagate drugim, če to srečo delite dalje. Tako boste najbolj odprti za dobre spremembe, ki vas čakajo. 

Škorpijon
Nekatere odločitve drugih ljudi vas bodo osvobodile vseh pričakovanj, ki ste jih imeli bolj sami do sebe kot drugi do vas. Upajte si biti drugačni in sproščeni v vseh pogledih. 

Strelec
Svoboda vam hodi po glavi v vseh pogledih. Vse, kar vas utesnjuje, prisiljuje v katerikoli smeri, vam sedaj gre možno na živce. Razgibajte telo za sprostitev uma. 

Kozorog
Redki bodo razumeli vaše sedanje stanje, ne glede na to, kaj jim boste želeli razložiti in predstaviti. Samo upoštevajte svoj instinkt in intuicijo, pa se bo vse dobro izšlo. 

Vodnar
Odmaknite se od govoric in od vseh tistih ljudi, ki samo odlagajo bremena na vas ter sočasno ne razumejo, kaj se vam zares dogaja in kam želite s svojim življenjem. 

Ribi
Če se boste kakorkoli poslovno izpostavili, boste doživeli dobre uspehe. Srečno obdobje se obeta, saj se boste lotili svojega življenja točno tako, kot si želite.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja