Astro

Horoskop za nedeljo, 26. aprila

Andreja Novak / Dobra karma
26. 4. 2020, 06.41
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Ne dovolite strahovom, da vam diktirajo počutje. Dogajanje vam bo pomagalo pri jasnem videnju, kaj so smiselne stvari za življenje in kdo vas pri njih podpira. Koristno bo. 

Bik
Osredotočite se na sedanjost in na vse tiste dobre stvari, za katere ste lahko hvaležni. Srčna komunikacija vam bo prinesla več dobrega, zato se ne bojte pokazati ljubezni. 

Dvojčka
Skozi iskreno komunikacijo boste obudili ali na novo spoznali simpatijo življenja. Ljubezen vas bo pripravila do tega, da boste na vse odnose pogledali drugače. 

Rak
Počasi boste začeli spoznavati, da sodelovanje z ljudmi, ki so vam naklonjeni, ni škodljivo za vas in da ne bodo želeli ničesar drugega, kar je dogovorjeno vnaprej. Sprostite se. 

Lev
Sproščenost vas bo hitro povezala z ljudmi, ki jih boste potrebovali v prihodnosti in takoj boste bolj jasno videli korake, ki jih je potrebno narediti za osamosvojitev. 

Devica
Poslušajte srce in izkoristite čas zase in za bližnje ter ne dovolie, da se drugi vpletajo. Sedaj ni čas za odločitve, temveč za ugotavljanje, kje, s kom in kako se najbolje počutite. 

Tehtnica
Rešitve boste našli samo skozi komunikacijo, zato ne skrivajte svojih težav. Lahko boste našli pomoč, ki vam bo odprla nova obzorja in vam preusmerila življenje v dobro. 

Škorpijon
Če sedaj preveč poslušate druge, se zapletete v neprav način delovanja za vas, ki vam ni pri srcu in ne morete potem uspeti v tem. Kaj si želi početi vaše srce? Sledite mu. 

Strelec
Zato zaupajte instinktu in se v načrtih lotite tudi tistih navidezno najbolj nemogočih idej, ki si jih želite nekoč realizirati v življenju. Lahko, da bodo prav te imele največ uspeha. 

Kozorog
Bodite pozorni na svoje denarne zaplete in se ne vključujte v različne finančne posle, ne posojajte denarja nikomur ali ne delajte uslug, za katere boste plačani kasneje. 

Vodnar
Ne pozabite, da potrebujete čas zase in za svojo fizično in psihočno rehabilitacijo. Ne čakajte, da vam to pokažejo težave. Dovolite bližnjim, da prevzamejo več odgovornosti. 

Ribi
Počasi se prebujate v odnose in v življenje na bolj pravi, svoj nenavadni, predani način. Ljubili boste svoje bližnje, svojo družino, a boste vseeno potrebovali čas zase.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja