Astro

Horoskop za soboto, 25. aprila

Andreja Novak / Dobra karma
25. 4. 2020, 06.43
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Sreča vas bo začela spremljati takoj, ko boste postali sočutni s svojimi bližnjimi in jim dovolili, da po svoje prispevajo k vsemu, kar se dogaja. Odprite se okolici in sodelovanju. 

Bik
Preteklost se bo zgrnila nad vas. Vse, kar do sedaj niste uspeli spustiti, prečistiti, bo prišlo pred vrata. Ne oklepajte se stvari, ljudi, začutite, da kar je bilo, je bilo. Dihajte. 

Dvojčka
Ljubezen bo na nenavaden način potrkala na vaša vrata. To vam bo odprlo možnosti velikega sodelovanja v večjih dobrodelnih projektih in mnogi bodo iskali vašo pomoč. 

Rak
Močno iščete način, kako priti do večjega priliva denarja, pri tem pa ne boste želeli sprejeti pomoči tistih, ki vam jo bodo očitno ponujali. Sreča vam bo naklonjena. 

Lev
Osvobodili se boste čustev iz preteklosti in opustili občutke dolžnosti za prijatelje in bližnje. Mnogi namreč niso niti opazili, koliko časa in truda ste jim namenili. 

Devica
Umirili se boste skozi delo in pospravljanje doma in urejanje nekaterih zapiskov, na katere ste že pozabili. To vas bo spodbudilo v razmišljanje v novo poslovno smer. 

Tehtnica
Izkoristite ta čas in razčistite vse problematične stvari v odnosih, ki vam kot teža ležijo na srcu. Sprostili boste močna bremena v preteklosti in lažje stopili naprej. 

Škorpijon
Obilo sprememb lahko v pozitivno smer obrnete prav sedaj, če si le priznate, kaj si resnično želite in se temu posvetite. Dobro bi bilo, če lahko zaupate vsaj eni osebi, ki je ob vas. 

Strelec
Dušijo vas obveznosti do okolja in do ljudi, ki so se nekako znašli v vašem življenju. Dihajte in čutite, s katerimi si želite nadaljevati svojo pot življenja, s kom pa ne več. 

Kozorog
Ne vračajte se v preteklost z obujanjem spominov, saj vam to vzame moč za sedanjost. Ne sprejemajte nazaj bivše ljubezni, bivših prijateljev in njihovih daril. 

Vodnar
Za novo organiziranje vsega dela, ki ste ga v tem času morali opraviti, boste poželi veliko hvale, pa tudi uspeha, kar vam bo dalo potrditev, da ste na pravi poti.

Ribi
Do vseh ljudi boste prijazni, kar se vam bo dobro obrestovalo še dolgo časa. Zaželeni boste v vseh družbah in vsi se bodo veselili srečanja z vami in druženja v prihodnosti.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja