Astro

Horoskop za petek, 24. aprila

Andreja Novak / Dobra karma
24. 4. 2020, 06.33
Posodobljeno: 24. 4. 2020, 07.37
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Slišali boste odlične ideje, za katere ne boste mogli verjeti, da se jim drugi smejijo. Zbrali boste dobro ekipo, ki se vam bo pridružila pri ustvarjanju novih stvari v okolju. 

Bik
Danes je pomembno, da se sprostite, saj vas lahko pretirano obremenjevanje z denarjem popelje v zdravstvene težave, še posebej, če imate slaba pljuča ali ožilje. 

Dvojčka
Imeli boste velik vpliv na vse okoli vas, a ga ne izkoriščajte za zmedo ali osebne spletke, temveč za pozitiven vpliv za strpno komunikacijo in skupno razumevanje. 

Rak
Stabilni boste v sebi, zato ne boste dovolili, da vas kdo zmoti pri vam svetem obredu, ki ga že nekaj časa vpeljujete v svoj prosti čas. Tako se najbolj povežete s svojim mirom. 

Lev
Nenadna spoznanja, realizacije dogajanja v okolici in čudni dogodki vas bodo končno prepričali, da je potrebno poskrbeti predvsem zase, za svoje bližnje in svoje življenje. 

Devica
Srečni boste, če vas bodo ljudje pustli pri miru in vas ne bodo vsakih pet minut spraševali po vašem počutju. Vsa ta pretirana komunikacija vam gre že pošteno na živce. 

Tehtnica
Dobra volja vam bo sijala iz kože in ne glede na vso dogajanje v okolici, boste sproščeni v svojih idejah, pogovorih in zadovoljni s sabo. Našli boste dobre rešitve. 

Škorpijon
Intimna čustva bodo potrkala na vrata, a vprašanje je, če se jim boste predali. Imate namreč močno željo po poslovnem uspehu, kjer porabite vso notranjo energijo. 

Strelec
Lahko, da se boste poigravali z mislijo, kako pobegniti tudi od vseh svojih dolžnosti in bremen življenja, ki si jih tudi v preteklosti niste zares želeli. Spočijte si in lenarite. 

Kozorog
Na javljajte se preveč za pomoč drugim, saj boste kmalu ugotovili, da ne želijo pomoči, temveč potrebujejo nekoga, ki bi jih prisluhnil v podoživljenju preteklosti. 

Vodnar
Nekateri ljudje vam bodo v veliko pomoč, za kar boste hvaležni, saj boste tako lahko hitreje napredovali in vse skupaj postavili na nov nivo so-delovanja. Sledite sebi. 

Ribi
Ljubezen vas bo prevzela in začeli boste bolj ceniti svoje talente. Začenja se novo in vznemirljivo obdobje za vas, ko boste postavili svoje cilje na prvo mesto in uspeli.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja