Astro

Horoskop za četrtek, 23. aprila

Andreja Novak / Dobra karma
23. 4. 2020, 06.34
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Priložnost imate, da na novo vzpostavite odnose in se odmaknete od vsega, kar vas je motilo v preteklosti. Ne zanemarjajte moči svojih besed, uporabite jih s smislom. 

Bik
Izboljšajte stike z brati in sestrami, če jih imate. Razmislite tudi o svojem načinu komuniciranja in kako rešujete stvari, ki jih je potrebno hitro rešiti. Ne komplicirajte. 

Dvojčka
Ohranjajte notranji mir in opazujte, kdaj vas “napadejo” negativne misli. Tako boste odkrili sprožitelja v sebi in dosegli osvoboditev v nekaj korakih. Okolica pri tem ni pomembna. 

Rak
Izkoristite svojo notranjo harmonijo in povezanost z močno intuicijo in instinktom tokrat za sebe. Upoštevajte notranje signale cel dan, da se vse spelje optimalno za vas. 

Lev
Dovolj boste imeli vsega. Tako se boste dobro organizirali, saj ne boste več nikomur zaupali glede stvari in ljudi, ki so vam pomembni. Preveč škode vam je že bilo narejene. 

Devica
Pretekle izkušnje bodo premočne, da bi jih lahko kar pozabili, sočasno pa že čutite, da je čas za spremembe. Razdvojeni boste, a nikakor ne boste želeli nasvetov drugih. 

Tehtnica
Izberite pogum in povejte, kaj vam leži na srcu. Nikakor pa pri tem ne pretiravajte, saj boste s tem pokvarili resničnost vaše izpovedi. Samo ostanite zvesti sebi ves čas. 

Škorpijon
Odlične prijatelje in znance imate. Povežite se s tistimi, ki vam bodo pustili svobodo v delovanju in vam sočasno dali podporo pri tistih stvareh, ki jih ne morete narediti sami. 

Strelec
Preglejte svojo situacijo v tistih odnosih, ki jih imate izven svoje družine. Precenite, katera prijateljstva so zares prava in kateri odnosi vas utrujajo in so vam v breme. 

Kozorog
Na novo poglejte na svoje življenje in opazujte, kam se vam odpirajo vse priložnosti. Sledite veselju, dobrim odnosom in pozitivnemu naboju, ki ga boste čutili ob ljudeh. 

Vodnar
Če ste vi zadovoljni s tem, kako ste si organizirali življenje, nikakor ne sprejmite potem vplivov iz okolja, ki bi vam govorili drugače. Ohranite fokus na sebi in vztrajajte. 

Ribi
Uživajte, kolikor lahko, naj vam ne bo narodno. Ne primerjajte se z drugimi. S hvaležnostjo in sprejemanjem se boste še bolj odprli za darila življenja.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja