Astro

Horoskop za sredo, 22. aprila

Andreja Novak / Dobra karma
22. 4. 2020, 06.33
Posodobljeno: 22. 4. 2020, 07.15
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Odlično razpoloženje vas bo odprlo za drugačna mnenja o soljudeh in prisluhnili boste njihovi resnici. Sprostite se in začnite sodelovati z vsemi, saj bo večji skupni uspeh. 

Bik
Srečni boste ob nekaterih novicah, ki jih boste slišali o svojih prijateljicah, ženskah v vašem življenju. Odprite se za sodelovanje z njimi, saj vam prinašajo dobro energijo. 

Dvojčka
Ne dovilite, da vas vaš notranji diagog vodi v slabo voljo in odmik od sreče, ki se vam je začela kazati v življenju. Ne bodite sam sebi sovražnik, odprite um za dobre spremembe. 

Rak
Najboljšo podporo imate, da se odprete novim energijam življenja prav preko vašega doma, kjer boste zaževeli svoje najlepše sanje še iz preteklosti. Ohranite fokus na sebi. 

Lev
Moč boste držali s tem, da boste obvladovali svoja čustva in se osredotočili samo nase in na svoje korake za prihodnost. Ne boste več čakali ali se zanašali na druge. 

Devica
Vzemite si dovolj časa, da se umiri vaš notranji glas in da ugotovite, kje vas še veže preteklost. Poravnajte dolgove ali izpolnite obljube, ki se jih še spomnete in lažje vam bo. 

Tehtnica
Vse več moči in podpore iz okolja imate, če se sproti izražate in pokažate svojo pravo naravo. Zato se danes iskreno, jasno in direktno izrazite. Ne opravičujte se za to, kar ste. 

Škorpijon
Boljše ideje se vam bodo porajale v družbi, zato komunicirajte s prijatelji, pokličite bližnje na pogovore. Sami se čisto preveč zapeljete v depresijo in težavne misli o vsem. 

Strelec
Nehajte zapravljati čas in denar za stvari in ljudi, ki niso vredni vaše investicije v katerikoli obliki. Zberite svoje misli in ideje ter pot, po kateri si želite nadaljevati življenje. 

Kozorog
Ne branite se novih priložnosti, ljubezni in daril. Ne skrbite preveč o vsem. Samo dovolite, da vam življenje razkrije vse priložnosti, ki jih ima za vas. Ne bo vam žal. 

Vodnar
Od vaše psihofizične stabilnosti je sedaj najbolj odvisno vaše materialno življenje. Vaše obilje in dobesedno denar vam s paniko lahko polzi iz rok, zato ohranite jasnost. 

Ribi
Sledite novicam in ljudem, ki bodo vse bolj očitno prihajali v vašo smer. Ideje za svoje lastno napredovanje boste dobili prav iz namigov iz okolja. Lahko da pride celo podpora.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja