Astro

Horoskop za torek, 21. aprila

Andreja Novak / Dobra karma
21. 4. 2020, 06.34
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Iskali boste bližnjice življenja, a jih tokrat ne boste našli. Potrebno se bo konkretno lotiti tistega, kar si želite spremeniti ali ustvariti. Opustite malenkosti, lotite se glavnega dela. 

Bik
Če vam bo uspelo sprostiti svojo notranjo vročico in se odpreti za preproste rešitve in spontane ideje, potem boste dobili vse tisto, po čemer ste že dlje časa hrepeneli. 

Dvojčka
Dogajanje v vaši okolici vas bo vznemirjalo in vam aktiviralo številne ideje, pa tudi strahove, o katerih pa se boste želeli pogovoriti, pa ne boste točno vedeli, s kom. 

Rak
Močno željo boste začutili, da okrepite svoje družinske temelje, da uredite svoj dom in stabilizirate svoj način življenja tako, da boste čutili varnost zase brez pomoči drugih. 

Lev
Odlično počutje in nova volja vas bo spremljala. Tako se boste z vsem srcem predali določeni nalogi, ki vam bo prinesla dobre spremembe za vaše materialno življenje. 

Devica
Razpeti boste med odnosi in težko vam bo, ker se bo od vas pričakovalo, da boste sodnik in sočasno tolažnik. Vse vas bo tako obremenilo, da se boste raje umaknili. 

Tehtnica
Posvetite se branju, izobraževanju in trenirajte svojo kreativnost na različne načine. V prihodnosti vam bo to zelo koristilo, zato je dobro, da ste v tem samozavestni. 

Škorpijon
Na novo boste postavili svoj način življenja in se pri tem zanašali na optimizem bližnjih in svoj občutek za posel. Ne računajte na prehitre uspehe, pojdite korak za korakom. 

Strelec
Močno si boste želeli iti v družbo, že dolgo ne tako. Klicali vas bodo prijatelji, znanci in imeli boste polno idej, kaj vse bi lahko skupaj realizirali. Pišite si ideje za prihodnost. 

Kozorog
Poiskali vas bodo stari prijatelji in nekako vas bodo našli znanci iz preteklosti. Zanimalo vas bo, kaj vse bodo želeli od vas, a boste razočarani. Samo radovedni bodo. 

Vodnar
Poslovno odlične ideje boste lahko aktivirali, kar bo na dolgi rok prineslo dobre materialne nagrade. Ohranite dobro komunikacijo z ljudmi, ki vam pri tem pomagajo. 

Ribi
Odlično vam bo stekel fizični trening in prenova telesa bo prinesla moč in strast tudi za nekaterih druge dejavnosti, ki se bodo pokazale perspektivne na dolgi rok.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja