Astro

Horoskop za ponedeljek, 20. aprila

Andreja Novak / Dobra karma
20. 4. 2020, 06.32
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Nikakor ne boste mogli izpeljati svojih ciljev in želja, kljub močni predanosti vsemu, kar je potrebno narediti. Ljubezen vas bo spodbujala, a bodo ovire premočne.

Bik

Težko boste preživljali vse skupaj, saj hrepenite po spremembah in svobodi, pri tem pa tega ne izražate. Veselje se bo čez vikend pokazalo, zato mu na polno sledite.

Dvojčka

Sklenili boste dobro prijateljstvo z malo starejšo žensko, ki vam bo odprla mnoge poti in poznanstva. Zato se pripravite na novosti, ki vas bodo kmalu zajele in zaposlile.

Rak

Vi boste tisti, ki boste lahko aktivno vplivali na dogajanje okoli vas. Pomembno je, kako prenašate sporočila naprej. Ne zapletajte se v slabe občutke od drugih.

Lev

Pozitivne misli se vam bodo počasi začele vračati. Z lahkoto se boste odprli dobremu sodelovanju in kar naenkrat boste dojeli, da ste v objemu ljubezni. Lepo bo.

Devica

Uradni papirji ali dogovori bodo zelo pozitivno se odvijali, vendar kljub temu ne boste zadovoljni. Težko se boste odmaknili od preteklosti in od navad, ki so vam dale varnost.

Tehtnica

Nekatere dobre spremembe, ki so se že pokazale, se bodo zaustavile, saj je potrebno še pred tem zaključiti stare stvari. Zato ne razmišljajte, samo sprejmite spremembe.

Škorpijon

Precej denarja bo šlo v skupen posel s starejšim moškim. Ne bo večjih zapletov, čeprav vas bo skrbelo, kako se bo vse razvilo v prihodnosti, saj ni nobenih zagotovil.

Strelec

Odprti bodite za sporočila, ki se bodo vse bolj jasno kazala v vašem življenju. Nekdo redno misli na vas in to vam daje občutek sreče in možnosti spreminjanja življenja v dobro.

Kozorog

Žalovali boste za nečim, kar pa vam zares ni bilo vzeto, samo pravi čas ni bil za to. Odločitev, kaj zares želite, vam bo prinesla novo veselje in nove življenjske energije za naprej.

Vodnar

Nikakor ne razlagajte dobrih sprememb drugim kot tistim, ki so v njih vpleteni. Reakcije nekaterih vam bližnjih ljudi vas bodo razžalostile, ker ne bodo znali biti srečni za vas.

Ribi

Odprite se za ideje in podporo starejšega moškega, ki vas bo tudi uradno pripeljala do večjega denarja. Vse, kar trenutno počenete, je dobro, samo vztrajajte še na večje.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja