Astro

Horoskop za nedeljo, 19. aprila

Andreja Novak / Dobra karma
19. 4. 2020, 07.27
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Ljubosumje vas bo spodbujalo, da boste naredili korake naprej. Preveč boste črnogledi, da bi lahko sedaj uresničili srčno željo, a pomembno je, da vztrajate.

Bik

Nek zaključek iz preteklosti bo sprožila precejšnje prepire in nesoglasja glede nasledstva ali ureditve papirjev za skupno dobro. Sprejmite nasvet starejšega moškega.

Dvojčka

Poskrbljeno bo, da boste srečni doma in se predajali povsem novim vizijam prihodnosti. Veliko boste razmišljali o prihodnosti, saj boste sedaj polni dobrih idej.

Rak

Sreča vam bo naklonjena in precej želja si boste uresničili v tem obodbju. Bodite odprti za novice in nasvete, ki jih boste dobivali. Čas je za boljše obdobje vašega življenja.

Lev

Poslovne stvari skrbno preglejte in sprejmite darila in pomoč drugih pri urejanju nekaterih težjih stvari. Če ne boste pravočasno ukrepali, lahko doživite večje izgube.

Devica

Zelo pozitivno obdobje, ko si boste pridobili svojo stabilnosti in se še pravočasno odločili za nekatere zelo pomembne stvari v življenju. Obilje bo temu sledilo.

Tehtnica

Sprli se boste z nekaterimi ljudmi, ki že sicer niso veliko dobrega prispevali k vašemu življenju, zato ne bo pretirane izgube. Lahko pa, da bodo sledile večje spremembe.

Škorpijon

Ljubosumlje do starejše ženske, ki vam želi pomagati, se bo čisto preveč razširilo v vas. Ne glede na vsa čustva, boste vseeno šli na obisk, da vidite, kaj se zares dogaja.

Strelec

Imeli boste vse, kar si želite in srečni boste, dokler ne bo prišlo sporočilo od osebe, ki bo v vas prebudila hrepenenje po spremembah. Vaše srce se bo spomnilo, kako je biti srečen.

Kozorog

Ljubezen vam bo odpirala dobre poti v življenju in zdelo se vam bo, da vsak dan dobivate darila. Skozi stabilnost v sebi boste dosegli največ. Pri tem sprejmite vse novosti.

Vodnar

Odličen čas za dvojino, mogoče celo za novo ljubezen, ki se je korak za korakom približala v vaše življenje. Ponosni boste, ker ji boste dali prednost pred vsem ostalim.

Ribi

Občutek izgube in čakanje na sprembe glede vašega dela na splošno, vam lahko povzroči več težav kot težave same. Zato se vzemite v roke, da okrepite svoje psihično stanje.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja