Astro

Horoskop za soboto, 18. aprila

Andreja Novak / Dobra karma
18. 4. 2020, 07.22
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Veliko rešitev boste prav vi podali v tem obdobju, kar vas bo postavilo v boljšo luč tako med domačimi kot sodelavci. Počutili se boste močne in svobodne ter zaželene.

Bik

Jutranji fizični trening bi vam koristil, ali vsaj jutranje knajpanje: tuširanje s hladno in toplo vodo. To bi vam pognalo kri po telesu in vas začelo prebujati v dobro smer.

Dvojčka

Odprite se za spremembe ali jih vsaj opazite v sebi in v okolici. Možnosti so za trajnejše pozitivne spremembe, zato ne oklevajte in slecite oblačila preteklosti.

Rak

To, kar počnete v sedanjem obdobju, bo prineslo zelo pozitivne spremembe v drugi polovici leta za celotno življenje. Vztrajajte, da pridete sami na zeleno vejo. To bo dragoceno.

Lev

Odločite se zase in za spremembe v življenju, čeprav mogoče ne veste, kaj vam prinašajo. Slej ko prej se boste morali s tem soočiti, če želite ohraniti stabilnost v sebi.

Devica

Priznajte si določena čustva in si jih dovolite pokazati tudi tam, kjer ne veste, če bodo sploh sprejeti. Lepo boste presenečeni in oddahnili si boste pred pritiski preteklosti.

Tehtnica

Sledite spremembam, ki vas bodo varno pripeljale v boljše življenje, ki ste ga že dolgo časa nazaj načrtovali. Z ljubečo komunikacijo, boste veliko bolj učinkoviti in koristni.

Škorpijon

Prevzemala vas bo žalost. Čutili boste, da je konec nekega obdobja, saj ne boste več našli motivecije, da bi se potrudili in začeli na novo. Iskrenost je še vedno dobra rešitev.

Strelec

Domači vas bodo gledali malo postrani, saj boste čisto pozabili na svoje zadolžitve in kar pustili, da določene stvari razpadejo ali se pokvarijo. Sploh ne boste vedeli, zakaj se jezijo.

Kozorog

Kar boste počeli samostojno ali v družbi, bodite pozorni, da ste maksimalno zbrani. Na ta način boste spremenili način so-delovanja in se odprli za novo poglavje življenja.

Vodnar

Vaša vizija bo končno začela delovati. Ne odnehajte in spremenite vse, kar vas jezi in vam jemlje dragoceni čas. Družinskega življenja boste počasi imeli dovolj. Iskali boste rešitve.

Ribi

Bližnji bodo zelo občutljivi na to, da bi jim delali krivico, zato če le lahko, se izognite temu, da jih opominjate ali sodite. Dober domač odnos bo tudi vam koristil.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja