Astro

Horoskop za četrtek, 16. aprila

Andreja Novak / Dobra karma
16. 4. 2020, 06.34
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Ne izpostavljajte se danes, saj sta v bolj občutljivi koži. Pazite nase, tako psihično kot fizično in ne jemljite si preveč k srcu besed ali dejanj drugih, samo globlje dihajte.

Bik

Če ne boste začeli izražati svojega počutja, lahko, da boste imeli glavobole in čutili utesnjenost na predelu pljuč in lopatic ter bolj boste bolj potrti in odsotni.

Dvojčka

Kakšne vrste misli se vam v tem času porajajo, kaže to na vaše notranje zadovoljstvo. Če se boste počutili slabo, si poglejte kakšen dober film ali preberite zanimivo knjigo.

Rak

Moč vaše volje je vse bolj aktivna in z vztrajnostjo boste prišli do želenih ciljev in novega način delovanja. Pridobili si boste številne nove prijatelje, ki vas bodo cenili.

Lev

Vse, za kar ste v preteklosti računali, da se bo spremenilo samo po sebi, je ostalo. Zato lahko, da boste se odločili in skozi jezo ter prepire začeli s spremembami, ki so nujne.

Devica

Možnosti imate, da spremenite način sodelovanja in trajno razrešite določene odnose. Ne glede na ustvarjeno mnenje, ki je v vas, se odpriteza njihovo zgodbo.

Tehtnica

Jeza vam škoduje, saj vas vodi v prastare vzorce, iz katerih pa sedaj pridete izčrpani in brez rezultatov. Ni potrebno se vam več iti vsega tega, samo preskočite situacije.

Škorpijon

Ne bodite več svetnik. Naj pridejo na plano tudi manj lepa čustva, zagrenjenost, ljubosumje in strahovi, ki vas zares odmikajo od najboljšega možnega življenja.

Strelec

Konec bo skrbi, kar se tiče delovnih težav ali nedelovanja. Skozi ideje in pogovore boste hitro prišli v dobro poslovno kondicijo, saj vam bodo prijatelji pri tem pomagali.

Kozorog

Pri samskih kozorogih se zna pokazati prava oseba, ki vam bo dala občutek, da je bilo vredno čakati na to ljubezen. Vezani kozorogi se boste potrudili v svoji vezi in jo obnovili.

Vodnar

Kreativne ideje se bodo začele realizirati in počasi se bodo “zložile” vse dobre smernice. Z voljo in sistematičnostjo boste premaknili tudi nepremagljive stvari.

Ribi

Skozi nove dejavnosti, ki se jih boste lotili, boste še bolj cenili stvari, ki jih lahko samostojno počnete, zato lahko, da se boste še bolj izognili karkšnikoli družbi.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja