Astro

Horoskop za sredo, 15. aprila

Andreja Novak / Dobra karma
15. 4. 2020, 06.37
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Merkur je vstopil v vaše znamenje, kar vam bo okrepilo moč razmišljanja in komunikacije. Lažje se boste dogovorili za vse stvari in tudi hitreje prišli do novih idej.

Bik

Ugodnosti za spremembe načina življenja. Z lahkoto boste razmišljali in se tudi znali bolje dogovoriti, saj je vaša vladarica Venera v znamenje komunikativnih dvojčkov.

Dvojčka

Veliko spreminjajočega dogajanja v odnosih bo. Kritični boste do drugih in brez, da bi se to zavedali, boste prizadeli svoje bližnje. Precej časa bo trajalo, da boste to opazili.

Rak

Sprostite se in dovolite, da pride norost na plano! To naj bo vaša osebna, intimna norost, ki vas poveže z drznostjo v življenju, ki ga boste s tem sprožili v svoje dobro.

Lev

Preveval vas bo notranji nemir in pretirana previdnost ob vsem, kar se dogaja. Okoliščine vam niso naklonjene, pat tudi ne morete več prenašati neiskrenosti v okolju.

Devica

Ne zavrnite prehitro ljudi, dokler ne slišite njihovega celotnega predloga. To velja tako za domače, kot za sodelavce, stranke ali prijatelje. Prisluhnite jim pravočasno.

Tehtnica

Lahkotno in sproščeno se odzivajte na vse, kar se dogaja okoli vas. Lahko, da boste izzvani na prepire in izpostavljanje v slabi luči, a imate pravico vse to samo izpustiti.

Škorpijon

Ljubezen se vam bo izmikala, tudi zato, ker se jo boste želeli na vsak način oprijeti z razumom in si zagotoviti varnost v čustvih. Sprostite se in si dovolite čutenje vsega.

Strelec

Skozi red in sistematični pristop boste ugotovili, kje leži vaš smisel in tudi, kje izgubljate čas in denar. Lahko, da boste s tem redom rešili nekatere svoje odnose.

Kozorog

Vse bolj optimistični boste in tudi organizirani na vseh frontah. Skozi ljubezen do življenja in sebe, boste stkali lepe odnose, kar se vam bo začelo lepo in sproti vračati.

Vodnar

Optimistični boste in s tem močno vplivali na svojo okolico. Skozi svoje želje in cilje boste odprli mnoge poti tudi za druge, za kar vam bodo očitno hvaležni.

Ribi

Ne bo vam preostalo drugega, kot da na novo začnete svoje projekte ali zaživite po novih merilih. Nič več se ne zanašajte na druge, saj je čas, da ste odvisni samo od sebe.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja