Oven
Usmerite svojo prekipevajočo energijo v prihodnost. Načrtujte, povezujte se in predvsem sanjarite, kakšno življenje bi želeli imeti. Vaše misli so sedaj vaša moč. 

Bik
Prebudite svoj um maksimalno. Od vaših misli so namreč odvisna vaša dejanja in če želite polno sodelovanje, potem je nujno, da prevzamete odgovornosti misli in dejanja. 

Dvojčka
Ne dovolite, da vas prepredejo negativne misli in sodbe iz preteklosti. Tako se ujame vaša energija med slabe ljudi. Čutite, s kom bi se radi družili. Sledite srcu in instinktu. 

Rak
Počutili se boste odtujene, osamljene in številne skrbi vam bodo “padle” na glavo. Vedeli boste, da je to začasno obdobje, zato se ne boste vdali kar tako. Spočijte si. 

Lev
Vse opazujte malo od daleč, da se v vas naseli mir in da boste bolje videli vse, kar se dogaja. Šele potem se boste lahko odločili prave stvari in bodo rezultati takoj vidni. 

Devica
Izhajajte samo iz sedanjega trenutka in se odločajte v skladu s svojo integriteto. Iskrenost vam bo pomagla prestopiti vse stare zgodbe in opustiti vsa bremena. 

Tehtnica
Dovolj je odločitev, da se ne greste več tega norega sveta. Izhajajte iz svoje harmonije in ljubezni ter se usmerite v prihodnost. Delujte tako kot želite živeti. 

Škorpijon
Zunanji sistemi se rušijo, ne trudite se jih reševati. Sprostite se in skozi meditacijo, čutenje ali zavedanje sebe opustite notranjo kletko. To vas bo regeneriralo in pomladilo. 

Strelec
Ne igrajte se z električnimi aparaturami in ne izzivajte s prehitro vožnjo, ne glede na okoliščine. Raje si pišite načrte, svoje zadolžitve, organizirajte se, kolikor se zmorete. 

Kozorog
Ne računajte na pomoč drugih, niti ne čakajte, da bo vse pripravljeno za vas. Bodite aktivni, postanite iniciator in delujte iz sebe ter iz svojega srca v vseh pogledih.

Vodnar
Sploh se ne ozirajte na druge in ne razmišljajte o tem, kako bi vsem ustregli. Sledite viziji. Nov način življenja bo vsem prinesel najboljše rezultate, ki se jih bodo veselili vsi. 

Ribi
Začnite delati bolj raznolika dela, Šele nato boste znali dobro ceniti svoje bližnje in ljudi, ki vam redno delajo usluge, da lahko vi sledite svojemu poslanstvu po svoje.

Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja