Astro

Horoskop za ponedeljek, 13. aprila

Andreja Novak / Dobra karma
13. 4. 2020, 06.32
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Trudili se boste,  da bi se stvari po vaše odvijale, pri tem pa bi bilo veliko bolje za vas, če bi popustili, saj bi pridobili veliko več in pod boljšimi pogoji, kot sedaj zahtevate.

Bik  
Nestrpnost vam bo čisto prevzela. Ne bodite napadalni do bližnjih, ne računajte na njihovo razumevanje, saj imajo počasi dovolj vaših muh. Razmislite, kako se boste odkupili.

Dvojčka  
Strah vas bo vseh dogodkov in občutljivi boste na komentarje in ne bo vam lahko. Dovolite pa priznati, da potrebujete pomoč in se obrnite na osebo, ki jih zaupate.

Rak  
Vročekrvno se boste lotili dela, da boste dokazali nekaterim, da zmorete. Imeli boste še večji uspeh, kot ste načrtovali, kar vas bo veselilo in vam dalo moči za naprej.  

Lev  
Danes se ne zapletete v prepire ali celo pretepe. Je kritični dan, ko se izogibajte vsem naporom ali zapletom s komerkoli. Počasi boste imeli vsega dovolj, a ohranite strpnost.

Devica   
Ognjeviti boste v mislih in besedah, kar pa se vam sedaj ne bo najbolje obneslo. Lahko, da boste zaradi tega nenadno izgubili prijateljstvo ali po neumnem prekinili vezo.  

Tehtnica  
Ljubezen vam bo v navdih, da se boste izvlekli iz starih težav in odnosov, ki ste jih že prerasli, a ste preveč vljudni, da bi jih prekinili. Sedaj vam bo življenje naredilo to uslugo.

Škorpijon  
Nekatere stvari vam ne bodo dale spati in ne boste točno vedeli, kaj in kako se izraziti in kaj narediti. A povsem dovolj bo, da iskreno položite karte na mizo.

Strelec    
Lažje boste zadihali in določene spremembe, ki ste se jih prej bali, se bodo sedaj pokazale kot odrešujoče za vas. Napredovali boste v stvareh, ki jih radi počnete.  

Kozorog  
Nekatera prepričanja se bodo pokazala za napačna in ne boste se najbolje znašli. V odnosih ne vztrajajte v starih idejah, da ne boste razočarali najbližjih, ki verjamejo v vas.

Vodnar  
Ne boste več želeli delati kompromisov, saj ste se že naučili, da se potem nikakor ne izpeljejo stvari tako, kot so načrtovane. Red boste fizično delali doma in čustvno v odnosih.  

Ribi  
Nemirni boste in nekateri strahovi vam ne bodo dali spati. Trenirajte in razgibavajte se redno, da sprostite preko telesa tudi vaš nemiren um, ki potrebuje dobro zaposlitev.