Astro

Horoskop za soboto, 11. aprila

Andreja Novak / Dobra karma
11. 4. 2020, 07.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Vroči interesi v ljubezni bodo aktivirali nove ideje in usmeritve.  Našli boste zanimive stvari, ki jih boste želeli sprejeti v življenje, a bodo zato potrebne večje spremembe.

Bik  
Kar boste sedaj sejali, boste skozi leto želi, zato se le potrudite z iskrenostjo in čim bolj odprtim srcem in umom za nove rešitve in ideje. Lahko vse na novo postavite.

Dvojčka  
Rasmislite in raziščite situacijo, ki vam je pomembna. Od negativnih in predrznih ljudi pa čimprej odidite. Usmerite svoj čas in energijo v vam pomembne stvari in ljudi.    

Rak  
Ne bodite preveč optimistični do drugih, saj vas bodo pustili na cedilu, ne glede na to, koliko časa in materialnih dobrin boste vi porabili za njih. Naučite se egoizma.  

Lev  
Srečni boste, ker boste čutili, da vam nekdo zaupa. To vam bo okrepilo občutek za blagostanje. Lahko pa, da bo odnos z bližnjo osebo prav zaradi tega postal nemogoč.

Devica  
Postaviti boste morali jasne meje in se odločiti, do kam ste pripravljeni drugim popustiti. Če želite, da vas upoštevajo, pa boste morali pokazati tudi pozitivne ideje.     

Tehtnica  
Ne boste našli notranje moči za spremembe, ne v partnerstvu in ne v poslu. Dobro pa boste načrtovali prihodnost in se pri tem v domišljiji zabavali in se vnaprej veselili.  

Škorpijon  
Skozi sprostitev in sodelovanje predvsem z ženskami, se bo vse uredilo. Seveda je dobro, da se odprete za novosti in pogledate, kaj lahko vi prispevate v skupnost.

Strelec   
V primežu vas bodo držale razvade in ljudje, od katerih ste si ali sposodil denar ali pa ste jim dolžni uslugo. Čimprej razčistite to situacijo, ne odmikajte se, saj bo vse težje.   

Kozorog  
Ljudje se bodo radi pogovarjali z vami, zato si boste morali postaviti okvirje, kdaj in s  kom komunicirate. Življenje se vam bo začelo odpirati, ker se ne boste upirali dobrim spremembam.     

Vodnar  
Skozi ljubezen boste bolj odprti za napredovanje v obilju in pridobivanju osebne varnosti, vam bo zanimivo. Ne odmikajte se od svojih želja, ne glede na pritiske okolja.

Ribi  
Prehitro vas okolje potegne v slabe vibracije, kar vedno drago plačate. Prepozno se ustavite, saj uživate v čustveni drami, ki vam daje lažen občutek življenja. Umirite se.