Astro

Horoskop za petek, 10. aprila

Andreja Novak / Dobra karma
10. 4. 2020, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Nekje, pri projektih, v službi ali pri prostovoljnih dejavnostih boste sodelovali s privlačno osebo, ki vam bo korak za korakom zmešala glavo in življenje bo postalo zanimivo.

Bik  
Lahko, da se boste znašli med dvema ognjema in ne boste vedeli, kam pokloniti svoje srce in svoj čas. Ne odločajte se, saj to ni odločitev iz razuma, temveč iz sproščenega srca.

Dvojčka
Na vsak način vas bodo želeli zaplesti v pogovore, kjer ne bo možno povedati nič dobrega. Umaknite se, da ne boste krivi za napačne odločitve prijateljev ali znancev.

Rak
Tehtali boste, kaj je prav in kaj narobe in pri tem želeli upoštevati razum, pa bo na srečo zmagalo srce. Pomembno pa je, da se vedno držite svoje notranje resnice.

Lev  
Poslovno se boste začeli prebujati, vizija vam bo jasna. Številne ideje bodo prišle na plano. Veliko jih boste lahko hitro uresničili in pri tem navezali nove, dobre kontakte.

Devica  
Pritiski okolja bodo precejšnji, zato bodo počasi na plano prišla vsa čustva iz stare preteklosti, za katere ste bili prepričani, da ste jih že predelali. Vzemite si čas zase.

Tehtnica  
Nikomur ne boste dovolili, da ovira vašo svobodo, tudi partnerju ne. Intenzivno boste iskati pot iz katerihkoli omejujočih obveznostih in prav dobro vam bo šlo.

Škorpijon  
Razrešiti boste morali “stare grehe”, ki bodo začeli močno trkati na vrata. Ne glede na različne situacije, se zavedajte, da se prav nikjer ne bodo stvari razrešile na silo.

Strelec   
Samo sprejemajte situacijo in bodite iskreni pri vsem, kar se bo dogajalo okoli vas, ne glede na to, da se vam bo zdelo, da boste prizadeli številne ljudi. Vztrajajte, dobro bo.

Kozorog  
Pri vsaki svoji trmasti odločitvi boste čutili, kako odpadajo bremena in fizično ter psihično počutje se vam bo hitro izboljševalo. Začeli boste uživati s svoji moči.  

Vodnar  
Vse se spreminja, zato se boste aktivirali v iskanju alternativnih virov preživetja, ne zaradi strahu pred preživetjem, temveč zaradi kritičnosti do vsega, kar se dogaja.

Ribi  
Veliko dobrih stvari se bo zgodilo, a jih boste kar nekako spustili mimo in šele kasneje, ko boste gledali nazaj, boste spoznali, kako pomembno obdobje je bilo to.