Astro

Horoskop za četrtek, 9. aprila

Andreja Novak / Dobra karma
9. 4. 2020, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Na vse, kar počnete, poglejte še iz druge perspektive. Tako boste dobili boljše ideje za napredovanje in vse se vam ne bo zdelo več tako težko, temveč bo postalo celo zanimivo.

Bik  
Osredotočite se na to, kaj vam daje življenje sedaj in pojdite v tej smeri, počasi in ljubeče – predvsem do sebe. Sproti boste spoznavali nove in dobre stvari o sebi.

Dvojčka  
Nikomur ne svetujte v tem obdobju. Premalo veste o tej tematiki, da bi se izpostavili. Posledice lahko namreč nosite samo vi, ne glede na to, da niste nič slabega želeli.

Rak   
Prevzela vas bo energija določene osebe in še preden se boste zavedli, boste o njej sanjarili. To vas bo čisto presenetilo, saj bo popolnoma drugačna od vašega ideala.

Lev  
Mnogi vas bodo podpirali pri vaših trmastih idejah in ciljih, kar vas bo prijetno presenetilo, saj ste do sedaj bili navajeni le upora in bremen iz strani svojih bližnjih.

Devica  
Imeli boste občutek, da so vam stvari čisto jasne, pa se bo kasneje izkazalo, da ste kar precej informacij preslišali oz. niso pravočasno prišle do vas. Danes pazljivo.

Tehtnica  
Samo komunicirajte, ne glede na to, da se bodo stvari spreminjale. Pomembno je, da se sproti izražate in razkrijete želene spremembe vsem vpletenim. Hvaležni bodo.

Škorpijon   
Možno je, da boste potali malo nesamozavestni, ker boste prisiljeni priznati, da tudi vi kdaj potrebujete pomoč. To ni nič hudega, če le ne bi vedno poudarjali svoje samozadostnosti.

Strelec   
Preteklost vas še vedno drži v šahu in določeni ljudje so do vas neusmiljeni. Prav pričakovanja drugih, da delate tako, kot oni želijo, vas najbolj izčrpajo. Recite jim NE.

Kozorog  
Več odločitev bo potrebnih, da boste našli pravo poti. Prevečkrat samo čakate, kaj bodo rekli drugih. Nujno je, da takoj vpeljete v svoje življenje več samoiniciative.

Vodnar  
Ne glejte na to, kaj že znate, temveč dajte domišljiji možnosti, da se vam pokažejo dobre, tudi nenavadne ideje in da z lastno kreativnostjo odprete nove poslovne poti.

Ribi  
Potrebovali boste veliko pogovorov s prijatelji in domačimi, da se boste lahko sprostili in si ponovno začeli zaupati ter verjeti, da je življenje lahko drugačno, boljše.