Astro

Horoskop za torek, 7. aprila

Andreja Novak / Dobra karma
7. 4. 2020, 06.33
Posodobljeno: 7. 4. 2020, 07.05
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Sedaj ni čas za spremembe in načrtovanje, temveč za umiritev in razjasnitev nastale situacije. Kako boste sodelovali z domačimi, če jim ne prisluhnete pri njihovih željah?

Bik  
Razdvojeni boste v čustvih in nihali med optimistično in pesimistično verzijo življenja. Ne obsojajte sebe in drugih skozi črnobeli filter, saj je še toliko mavričnih odtenkov.

Dvojčka  
Zapletli se boste v besedne spore zaradi vaših prehitrih reakcij in vpletanja v stvari, ki se vas zares ne tičejo. Želeli boste pomagati bližnjim, a boste zato plačali kar visoko ceno.

Rak  
Romantično boste usmerjeni v odnose in želeli si boste vse dobro za vse vaše bližnje. Trudili se boste po svoje, čeprav ne bo imelo nobenega učinka, niti tega ne bo nihče opazil.

Lev   
Goreče želje se vam bodo uresničile, kar vam bo dalo nove energije za nadaljevanje po svoji malo uporniški poti. Čutili boste moč v sebi, ki vam bo pomagala prebroditi krizo.

Devica  
Težave boste imeli z odločanjem in prav tako ne boste vedeli, ali je boljše: da poveste svoje zaključke in razkrijete čustva, ali da je bolje, če ste samo tiho in počakate, da mine.

Tehtnica  
Samske tehtnice boste imele priložnost spoznati morebitne bodoče simpatije, vezane pa boste želele potrditve v odnosu. Usmerjeni boste v lastno zadovoljstvo.

Škorpijon  
Novi pogoji življenja vas bodo prisilili v nove ideje in kreativnost, kjer ne boste ravno samozavestni. Našli boste pomočnike in ljudi, ki vam bodo z veseljem pomagali.

Strelec   
Ne glede na trud se vam bo zdelo, da ste ujeti v situacije in da nimate možnosti niti za majhne spremembe po vaših željah. Pokali boste po šivih od vsega neugodja.

Kozorog   
Ponovno se bo oglasila hrbtenica in vas preko bolečine opozorila, da ne sprejemajte več bremen drugih, še posebej, če že dolgo niso več del vašega življenja. Sprostite se.

Vodnar  
Dovolj imate starega načina življenja, zato ste usmerjeni v materialne dobrine in varčevalne načine ter pridobovanja denarja. Vse to vam bo omogočilo spremembe.

Ribi  
Veselite se, kajti prehajate iz težjega obdobja v čisto novo, sproščeno življenje. Žal vam bo, ko boste videli, da ste pretekli trudi opravili zaman in da ni prave koristi.