Astro

Horoskop za ponedeljek, 6. aprila

Andreja Novak / Dobra karma
6. 4. 2020, 06.34
Posodobljeno: 6. 4. 2020, 07.18
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Sedaj ni čas za spremembe, temveč za umiritev in razjasnitev nastale situacije. Izrazite kar si resnično želite in se odprite ljubezni. Dobro počutje bo sledilo.   

Bik  
Lahko, da se boste znašli med dvema ognjema in ne boste vedeli, kam pokloniti svojo pozornost in svoj čas. Ne odločajte se vi, temveč dovolite, da vam to življenje pokaže.

Dvojčka  
Zapletli se boste v spore zaradi besed, ki ste jih izrekli brez razmišljanja. To vam bo močna lekcija, saj lahko izgubite vam zelo pomembne stvari. Iskrenost naj vam bo ključ.  

Rak  
Tehtali boste, kaj je prav in kaj narobe in pri tem želeli upoštevati razum, pa bo na srečo zmagalo srce. Pomembno je, da se držite dogovojenih pravil, ki so vsem jasna.

Lev  
Vaše goreče želje se bodo realizirale, saj boste popolnoma predani ustvarjanju in čutenju življenja. Tako se boste naučili manifestirati v praksi več, kot ste pričakovali.    

Devica   
Pritiski okolja vas bodo zavirali pri izražanju, sočasno pa ne boste naredili, kar je potrebno. Zato boste vznemirjeni in želeli razčistiti, kaj se dogaja. Začnite pri sebi.   

Tehtnica  
Jezili se boste in iskali pomoč med vplivnejšimi prijatelji, ki pa ne bodo mogli ničesar spremeniti. Smiselno je, da sami raziščete situacijo in pogledate, kaj je dobrega v njej.

Škorpijon  
Ne glede na trud, nikjer se ne bodo stvari razrešile na silo. Skozi sprostitev in sodelovanje predvsem z ženskami pa se bo vse uredilo. Stopili boste korak naprej.

Strelec    
V primežu vas bodo držale navade in razvade ter nekateri ljudje, od katerih ste si ali sposodil denar ali so vam odprli možnosti za napredovanje. Razrešite situacijo.

Kozorog  
Ponovno se bo oglasila hrbtenica in vas opozorila, da nase ne sprejemate bremen drugih, še posebej, če že davno niso del vašega življenja. Odločitev bo potrebna.

Vodnar  
Skozi ljubezensko vezo boste spoznali določene zakone materialnega življenja, kar vam bo zanimivo. Ne boste pa opustili svojega cilja, čeprav se bo to od vas pričakovalo.  

Ribi  
Skozi pogovore si boste odpirali poti čisto intuitivno in našli podporo preko čustev in sproščenosti okolja. Precej se bo dogajalo, a veliko tega boste šele kasneje dojeli.