Astro

Horoskop za soboto, 4. aprila

Andreja Novak / Dobra karma
4. 4. 2020, 07.23
Posodobljeno: 4. 4. 2020, 08.03
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Dobro je, da ste danes pozorni na ideje in predloge drugih ter si vzamete dovolj časa za razmislek, preden sprejmete odločitve. O ničemer se ne odločajte prej kot po  6. aprilu.

Bik  
Ne bodite hladni do svojih bližnjih in prijateljsko naravnani do vseh tujcev okoli vas. Življenje ni nekaj, kar se dogaja nekje drugje, temveč tukaj, z domačimi, vsak dan sproti.  

Dvojčka  
Ohranite močan stik z naravo. Vsakdanja opravila vas lahko rešijo pozabljivosti, odmaknjenosti in negativnih misli, ki se kopičijo v vas. Usmerite se na svoj dom.

Rak  
Ne glede na to, kako vas vidijo drugi, sami veste, kdaj ste v dobri koži in teh trenutkov je vse več. Z nadzorom lastnih čustev postajate gospodar svojega časa in življenja.

Lev  
Ne glede na dogajalo okoli vas, ostanite v svojem notranjem zadovoljstvu. Obilo podzavestne moči se vam bo aktiviralo za prave stvari in odločitve bodo prišle same od sebe.

Devica  
Če imate ob sebi človeka, ki vam prisluhne tudi takrat, ko niti ne veste, kaj in kako si želite, potem ste blagoslovljeni. Poskušajte prepoznati stara čustva, ki se ponavljajo.

Tehtnica  
Ostanite v svojem filmu, saj zunanji scenarij ne nudi toliko dobre domišljije in podpore, kot vaš osebni za vaše življenje. Naredite vse to, za kar prej niste imeli časa.  

Škorpijon  
Izognite se spremljanju TV poročil in pretiranim novicam. Usmerite se v svoje načrte, svoje projekte, s katerimi boste uspešni še naslednjih nekaj let. Zvezde vas podpirajo.

Strelec   
Popolnoma se lahko pomirite z preteklostjo in si na čisto pridete z življenjem. Vse, kar se vas tiče, samo sprejmite. Prisluhnite tudi bližnjim, da se lahko vse sedaj razčisti.

Kozorog  
Vse naenkrat se bo dogajalo in sočasno boste pripravljeni na spremembe ter prestrašeni pred vsem novim dogajanjem. Posvetite se svojemu dobremu počutju.

Vodnar  
Ne zanemarite humorja, saj vam je dobra volja sedaj še kako potrebna. Skozi veselje boste lažje opravili notranje premike v občutek svobode ne glede na to kje in s kom ste.

Ribi  
Sledite sebi ne glede na reakcije okolja, saj bodo le-te samo preizkušnje, da boste spoznali, kako je dobro, ko ohranite fokus na sebi in nadaljujete v začrtani smeri.