Astro

Horoskop za petek, 3. aprila

Andreja Novak / Dobra karma
3. 4. 2020, 06.33
Posodobljeno: 3. 4. 2020, 07.17
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Lažje boste lažje razmišljali in dobivali dobre ideje za prihodnost, ko se boste dobro razgibali. Dobro fizično počutje vam bo dalo tudi bolj jasne misli in sproščeno komunikacijo.

Bik  
Pozornost usmerite v pozitivne stvari in življenje se vam bo začelo odpirati. Samski boste imeli priložnosti za srečanja v ljubezni in upanje se bo povrnilo v življenje.

Dvojčka
V raztresenosti si boste nakopali težave, če boste govorili nepreverjene informacije ali pretiravali z opisi bližnjih dogodkov. Počivajte, meditirajte in se ne izpostavljajte.

Rak
Potrudite se in se pravočasno izrazite s pravilno mero. Res ne pretiravajte, saj si s tem zmanjšujete spoštovanje okolja in možnosti za  uspeh ter obremenite bližnje.

Lev  
Vaše želje se bodo začele kazati v realni,, pravi luči in počasi se bo življenje začelo vrteti v vam najboljšo smer. Ljubezen bo postala vaša spremljevalka, ki vas bo vodila.

Devica  
Krepila se vam bo notranja moč in vse bolj jasno bo, da imate vpliv še posebej na nasprotni spol, kar vas bo potiho veselilo. Pazite pa, da tega ne boste zlorabljali.

Tehtnica  
Počitek vam bo dobro del, a boste hitro pripravljeni na načrtno in intenzivno komunikacijo. Vaša predstavnica Venera danes prehaja v znamenje klepetavih dvojčkov.  

Škorpijon  
Odpirajo se vam obzorja čutenja, kjer boste vse bolj čutili moč življenjske energije in ljubezni.  Odlične energije, ki jih ne prespite in tudi ne zavrzite za vsakdanje stvari.

Strelec   
Imeli boste močan vpliv na svoje počutje in na svoje bližnje. Bodite čuteči, srčni in iskreni v vseh pogledih in pogovorih, da po neumnosti ne izgubite osebe, ki vam je draga.

Kozorog  
Moč in optimizem ter ideje za življenje se bodo krepile v vas. Tudi ljudje vas bodi začeli bolj upoštevati, videti v vas vse tisto, po čemer ste v preteklosti hrepeneli.

Vodnar  
Če ste do sedaj skoparili z resnico, potem bo sedaj pravi čas, da jo postrežete svojim bližnjim. To vam bo okrepilo ugled in lahko pridobite materialne koristi v prihodnost.

Ribi  
Nekatere ideje in pogovori vas bodo vznemirili, pa tudi spravili v pogon. Občutki notranje moči in predaje življenju vam bodo dajali navdiha za največje in dobre ideje.