Astro

Horoskop za četrtek, 2. aprila

Andreja Novak / Dobra karma
2. 4. 2020, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Izogibaljte se alkoholu in drugim substancam, ki bi vas odmaknile od treznega razmišljanja. Posvetite se svojemu telesu, da aktivirate vso moč, ki jo premorete.

Bik  
Poglejte realno na situacijo in če ste pošteni, boste videli, da se resnično nimate za kaj pritoževati. Vaše težave so malenkostne in rešljive, zato kar pogumno naprej.

Dvojčka  
Izgubljali se boste v sanjah in iskali potrditve za svoje ideje, a jih ne boste dobili ob pravem času in na pravi način.  Čustveno boste odprti in s tem spontano pomagali še komu.

Rak   
Sproščenost na vseh področjih vam bo prinesla boljše rešitve, kot ste pričakovali. Kaj hitro se bodo pokazali prvi učinki, tako da boste hvaležni in že prav ponosni nase.

Lev  
Tuhtanje in raziskovanje v samoti vam sicer prinese zanimive rezultate, vendar bo sedaj čas, da se odprete za zunanje spremembe. Odmaknite se od ljudi, ki vas dušijo.

Devica  
Zaradi vašega prehitrega sklepanja in odprtih stvari se vam lahko zgodi, da se bližnji odnos nenadoma prekine. Ne dovolite si površinskega ravnanja, saj srce želi drugače.

Tehtnica  
Naredili boste velike preboje v svojih čustvih in v življenjskih ciljih. Veliko stvari in ljudi boste preprosto spustili iz rok, da se sami postavijo na pravo mesto. Pestro bo.

Škorpijon   
Osvobodite se svoje temačne plati manipulacije, ki je ne potrebujete več. Sreča vas podpira v iskrenosti in vas bo spremljala v uspehih, lahko celo pri igrah na srečo.

Strelec   
Ne boste se mogli umakniti sebi in globokim čustvom, zato poglejte, kaj si zares želite od življenja, po čem tako hrepenite, da si do sedaj niste upali priznati niti sebi. Dovoljeno je.

Kozorog  
Jasno boste začeli videti svoje pomanjkljivosti in v zadregi boste, ko boste ugotovili, kako ste v preteklosti trmoglavili zaradi napačnih stvari. Lahko se opravičite, če tako čutite.

Vodnar  
Kot magnet boste, zato bodite povezani z vam dobrimi ljudmi in notranjim mirom, saj se sicer lahko nemir okrepi in k vam pritegne nesmiselne težave. Sprostite se.  

Ribi  
Smiselno je, da se posvetite telovadbi in fizični kondiciji, da vas malodušje ali težave drugih ne prevzamejo. Imeli boste dobre ideje, a premalo vztrajnosti, da jih izpeljete.