Astro

Horoskop za sredo, 1. aprila

Andreja Novak / Dobra karma
1. 4. 2020, 06.33
Posodobljeno: 1. 4. 2020, 07.08
Deli članek:

To ni šala za prvi april!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Iskali boste rešitev iz zagate, v katero se boste sami spravili zaradi prekipevajočih čustev v nepravem trenutku. Pazite na svoje obljube, saj vas bodo držali za besedo.

Bik  
Zamenjajte način mišljenja in videnja situacije ter se bolj posvetite strasti do sedanjega življenja kot skrbem nad domišljijskem življenjem in jezo nad preteklostjo.

Dvojčka    
Nove izkušnje vam bodo aktivirale bujno domišljijo, a čustva se bodo sprostila do te mere, da boste lahko izgubili samokontrolo in pretiravali v komunikaciji brez smisla.

Rak    
Ugotovili boste svojo idealno formulo za dobro počutje in sočasno odlično delovanje v poslu. Dobro se boste počutili, saj vas vsakdanje hitenje ne bo več tako izčrpavalo.

Lev  
Ljubezen bo okrepila vaše veselje nad življenjem in upanje, da se bodo stvari dobro razrešile se bo povečalo. Pogovarjajte se z ljudmi, ki so na vaši strani in vam to tudi pokažejo.

Devica  
Razmislite, o čem se želite pogovoriti s posameznki in jim potem tudi dovolite, da izrazijo svoj vidik. Pogovor je še vedno izmenjava mnenja za skupno razumevanje.

Tehtnica  
Polno novosti vam bo polnilo življenje, da se boste še bolj, kot  je potrebno, izolirali pred vplivi okolja. Novi načrti in stik s sabo, vse to vam bo dalo zaleta za prihodnost.

Škorpijon  
Bodite pozorni na notranje počutje. Lahko uresničite svoj največji preboj življenja, ali pa se vam vse tisto, kar ni bilo potavljeno na pravih temeljih, sesuje kot hišica iz kart.

Strelec   
Vse se bo pokazalo čisto v drugačni luči, kot ste videli prej. Lahko, da boste v prazno preživljali strahove in na koncu spoznali, kako nesmiselno se je truditi za napačne stvari.

Kozorog  
Zaupanje, ki ga začenjate doživljati do življenja, vas osrečuje in lahko si celo že predstavljate, da se vam uresničujejo skrite želje. Dovolite si sanjariti na polno.

Vodnar  
Točno veste, kaj je potrebno narediti in vse več vaših bližnjih vam popolnoma zaupa. Še vedno pa boste nemirni, saj se šele počasi navajate, da prevzemate odgovornost.

Ribi  
Ženske bodo imele velik vpliv na vas, zato je pomembno, da ohranite fokus na sebi, da vas ne zmanipulirajo in odmaknejo od vašega cilja. Čustveno boste bolj ranljivi.