Astro

Horoskop za torek, 31. marca

Andreja Novak / Dobra karma
31. 3. 2020, 06.15
Posodobljeno: 31. 3. 2020, 06.29
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Vaš vladar Mars je prešel v znamenje vodnarja in lahko, da že čutite prekipevajočo energijo, ki vas bo osvobodila zimskega spanja. Ne pretiravajte z aktivnostmi, da ne bo težav.

Bik  
Čustva vas bodo prevevala in nujno je, da začnete sistematično delati na umiritvi, sicer vas bodo strahovi in zatrto ljubosumje iz prastare preteklosti preplavilo.

Dvojčka  
V izjemno občutljivem obdobju ste. Ne boste prepričani vase niti v svoje ideje ali razmišljanja, še manj v to, da lahko komerkoli pomagate. Prisluhnite bližnjim, to bo dovolj.

Rak  
Odlično obdobje je za vas, ko boste skozi dobro komunikacijo z vsemi takoj uredili svoje težave in strahove, ki ste jih prej čisto predolgo skrivali. Vse vam bo šlo kot po maslu.

Lev   
Ne glede na to, da vas bo skrbelo za materialno varnost, se boste začeli zavedati  svojih pravih vrednot in tudi svoje čustvene varnosti, ki jo čutite ob določenih ljudeh.

Devica  
Na plano bodo prihajali globlji strahovi, ki jih ne boste mogli več držati zase. Lahko pa, da boste pri tem izgubili samokontrolo, čustveno pretiravali ter naredili zmešnjavo.

Tehtnica  
Srečni boste ne glede na situacija in odprti za ljubezen, dajanje in sprejemanje. Neko sporočilo vam bo polepšalo dni in na polno boste stopili v svoj romatični sanjski svet.

Škorpijon  
Vse, kar boste doživljali, naj vam naj služi kot notranji indikator vašega stanja in orodje za naprej. Zvezde vas podpirajo na najmočnejši in najbolj optimistični način.

Strelec   
Zaljubljenost se bo zgodila ravno v trenutku, ko se boste odločili, da tega pa res ne potrebujete v življenju. Tudi sladkarije in hrana ne bo pomagala zadušiti teh čustev.

Kozorog   
Iz vas bodo sproti odpadali strahovi in prepričanja iz preteklosti. Zavedali se boste, da imate srečo in da se vse dogaja po nekakšnem vašem notranjem želenem. scenariju

Vodnar  
Zlepa ali zgrda boste želeli uveljaviti svojo voljo, saj boste imeli dovolj nesmiselnega čakanja, pregovarjanja in čakanja v nekaterih odnosih, da privolijo v pravo rešitev.

Ribi  
Zasanjani boste in ne čisto prisotni v vsakdanjih stvareh. Ne spuščajte se v konkretne pogovore ali hude projekte glede okoliščin in stvari, ki jih ne razumete, da se ne osmešite.