Napoved

Horoskop za ponedeljek, 30. marca

Andreja Novak / Dobra karma
30. 3. 2020, 06.41
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Dobra karma
Kaj lepega bo prinesel današnji dan?

Oven
Številne ideje vam bodo pomagale ohraniti prednost pred drugimi, a je zelo pomembno, da jih skomunicirate na pravi način. Sicer se lahko razgubijo in jih uporabijo drugi. 

Bik 
Nihali boste med izjemnim optimizmom in izjemno jezo. Odločiti se boste morali za svoje življenje, a vas bo preteklost držala na kratko. Ne izpustite možnosti za potovanje. 

Dvojčka
Polni boste energije in nič vam ne bo težko narediti. Skozi pogovore boste rešili precej nesporazumov iz preteklosti. Preverite svoja čustva in navezave z vašo mamo.

Rak
Precej stvari boste videli iz nove perspektive in lažje boste oprostili sebi in svojim napakam iz preteklosti. Občutljivi ste čustveno in fizično, zato se ne izpostavljajte.

Lev
Vse se pripravlja na vaš preporod. Nič več ne bo po starem in to se zavedate. Upanje, ki tli v vas je ljubezen in upanje za prihodnost, ki bo imela več smisla in podpore.

Devica
Jezili se boste na vse okoli sebe in če ne boste te energije porabili za fizično razgibavanje in telesne napore, si boste naredili precej škode v domači harmoniji.

Tehtnica
Odločno boste postavili svoje delo in življenje na novo in ne boste se dali pregovoriti v smeri, ki vam ne bo povolji. Naučili ste se lekcije in ne reagirate več na krivdo in pritiske.

Škorpijon
Optimalno možnosti se bodo pokazale, če boste le dovolili ljudem, da vam pomagajo pri papirologiji in prisluhnili nasvetom strokovnjakov. V akcijo bo treba še danes.

Strelec
Pazite na svoje zdravje in na varnost vseh vaših bližnjih. Življenje vas preizkuša in samo iskrena realnsto bo potrebna, da se izognete vsem težavam. Možnosti alergij.

Kozorog
Naredite hitro inventuro svojega življenja in dela. Spoznanja preteklosti naj vam bodo popotnica za novo obdobje. Velik delež časa posvetite sebi, saj se odpira nova pot.

Vodnar
Preteklost bo trkala na vaša vrata in če ste naredili vse, kar je potrebno, da odide, potem se bodo stvari dokaj hitro obrnile v vašo korist. Iskrenost naj bo vaš največji dar.

Ribi
Močno motivacijo boste imeli za spremembe življenja, čeprav ne boste točno vedeli, kako se lotiti. Čustveno boste pripravljeni na novo poglavje življenja, ki se odpira.